Bruidsmake-up + Proefmake-up

€75,-
Als bruid wil je natuurlijk stralend op je bruiloft verschijnen, hier kunnen wij jou bij helpen.

Proefmake-up

Voordat je de echte bruidsmake-up laat aanbrengen, wordt eerst een proefmake-up gedaan. Zo kunnen we bepalen of deze make-up echt iets is wat je ook op je bruiloft wilt.
We kijken samen wanneer je de proefmake-up wilt inplannen, meestal is dit ongeveer 4-6 weken voor de trouwdag.

Kijk via Pinterest of andere online media wat je wensen zijn. En natuurlijk zullen ook wij advies geven en kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt.
Wil je graag extra advies van mensen die je goed kent, neem ze mee!

Wij gebruiken het make-up merk Cent Pur Cent. Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen.
Het voordeel is dat je de make-up niet voelt zitten, je bruidsmake-up natuurlijk oogt terwijl het wel een goede dekking heeft.
Daar komt bij dat het beter blijft zitten dan vloeibare make-up en het geeft minder af. Zelfs de meest gevoelige huidjes verdragen deze make-up zonder problemen.

Huidverzorging

Je gezicht verzorgen voor de bruiloft is wat ons betreft een echte must! Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw huid er op de grote dag op z'n best uitziet?

Het organiseren van de bruiloft kan nog wel eens wat stress met zich mee brengen. Daarom is het ook belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen.
Zorg ervoor dat jouw huid op de grote dag er stralend uitziet, met de juiste huidverzorgingsproducten en eventueel extra schoonheidsbehandelingen.

Wij geven jou graag advies. Boek nu gratis en vrijblijvend een Beauty Plan, hier bespreken we uitgebreid welke producten en behandelingen jou laten stralen op de grote dag!
Boek nu online je Beauty Plan en kijk onder het kopje intakes>

Trouwdag

Op de trouwdag kunnen wij op locatie komen of ben je natuurlijk van harte welkom bij Beauty Planet.
Omdat we de proefmake-up al hebben gedaan, kunnen we ontspannen beginnen met de make-up om je er stralend uit te laten zien.

Op de dag zelf is het ook mogelijk om vriendinnen, familie, bruidsmeisjes te voorzien van make-up. Laat het ons dan even weten.


Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op