Dermapen behandeling

75 minuten


Door middel van microneedling wordt de huid weer gestimuleerd voor aanmaak van collageen.
Dermapen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageen stimulatie.

Naarmate de huid ouder wordt produceert deze minder collageen. Daardoor verliest de huid zijn span- en trekkracht en wordt deze slapper. Tevens vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid uiteindelijk afneemt.
 
De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van negen kleine, vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast zorgt dermapen voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Dermapen is geschikt voor de behandeling van: 

▪︎Fijne lijntjes
▪︎Verslapte huid
▪︎Grauwe en doffe huidskleur
▪︎Grove poriën
▪︎Zon beschadigde huid 
▪︎Littekens
▪︎Acne littekens

Na de behandeling

De huidreacties na de behandeling verschillen per persoon. Doorgaans heb je 2 dagen na de behandeling last van wat schilfering en minimale roodheid. De dag na de behandeling voelt de huid strak aan. Na een aantal weken kun je merken dat de huid steviger en gladder wordt door de collageen aanmaak. Acnelittekens en rimpels zullen geleidelijk minder worden. De celdeling krijgt een boost waardoor oude huidcellen in de weken na de behandeling versneld afschilferen en nieuwe cellen worden aangemaakt. Hierdoor wordt overmatig pigment door bijvoorbeeld zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes in de hoornlaag mee afgeschilferd wat resulteert in een egaler en stralende huidteint.

▪︎ Na de behandeling is het belangrijk blootstelling aan zonlicht (waaronder ook zonnebank) te vermijden. 
▪︎6 weken na de behandeling of tijdens de gehele kuur uw gezicht met vitamine C en een SPF30+ in te smeren, zo voorkomt u kans op hyperpigmentatie en wordt de aanmaak van collageen extra gestimuleerd.
▪︎Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid geneest.
▪︎Het wordt aanbevolen geen gezichtsmaskers, cosmetische producten die uw huid irriteren en geen exfoliërende producten te gebruiken tijdens de kuur.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Iedere huid is uniek en heeft een specifiek behandelplan. Maar meestal adviseren we de behandeling in een kuur van 3-4 behandelingen met 4-6 weken tussen de behandelingen. Om het behaalde resultaat te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat een dermapen behandeling te ondergaan.


Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op