Acnetherapie

Wat kun je verwachten van acnetherapie bij Huidkliniek Beauty Planet?


Onze behandeling

PhFormula is een duurzaam merk, wat speciaal is ontwikkeld voor de probleemhuiden. Waaronder de ontstekingsgevoelige huid, dat zich kan uiten in acne. De ontwikkelde resurfacings betreft acne zijn onderverdeel in een milde solution, waarbij de focus ligt op de onderhoud van een acnegevoelige huid & voor een huid met milde acneproblemen. Daarnaast zijn er ook resurfacings ontwikkeld voor acne met gradatie I, II of III (onderverdeel van mild naar heftig). Deze lijn legt zijn focus op de overmatige talgproductie, maar ook op vergrote poriën en oppervlakkige littekens. Om deze reden kunnen wij ook prachtige resultaten boeken bij rest-acne of acnelittekens.

Werkzame stof

De actieve resurfacings bevatten protonen, die speciaal zijn samengesteld om jouw huidprobleem aan te pakken. De resurfacings, voor acne, restacne of acnelittekens, werken diep in de poriën en hier talgophoping vermindert. Daarnaast werkt het in de diepere lagen van de huid waar het ontstekingen tegengaat en bacterieremmend werkt.

Samenwerking

Voor het beste resultaat gaan wij een samenwerking met elkaar aan. De huid dient namelijk voorbereid te worden op deze behandeling. Alleen de milde solutions mogen toegepast worden op een onvoorbereide huid. Bij thuisgebruik van de producten wordt de huid steviger door versterking van de huidbarrière en wordt resultaat eerder geboekt en langer onderhouden.

Hoeveel behandelingen?

Met een kuurbehandeling van ongeveer 4 tot 6 keer behaalt u het beste resultaat. De huid wordt steeds sterker en de resurfacing kan steeds een stukje intensiever worden uitgevoerd. Wanneer de gewenste toestand is bereikt, kan de frequentie worden afgebouwd om het resultaat te behouden, zoals eens in het kwartaal of half jaar. Eventueel worden acne-behandeling (voor een groot deel) vergoed door aanvullende zorgverzekeringen en is een intakegesprek altijd vrijblijvend en gratis.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op