Kleine fijne vaatjes in het gezicht zorgen soms voor een diffuse roodheid waardoor de huid er niet fris en vitaal uitziet.


Deze vaatjes kunnen soms veroorzaakt worden door rosacea of door andere factoren. Met de Spark Pro laser kun je je deze vaatjes behandelen met Intense Pulse Light waardoor de vaatwanden zich sluiten en het vaatje als vanzelf opgeruimd wordt door het lichaam.

Vaatjes kunnen zorgen voor een roodheid in het gezicht die niet altijd wenselijk is. Gelukkig zijn onze lasers uitermate geschikt om veilig en effectief vaatjes te laten verdwijnen.

De huidspecialist lokaliseert het te behandelen gebied. Er wordt een laagje gel aangebracht en de huidspecialist behandelt de huid op een stempelende manier. Bij elke stempel wordt er een lichtflits of laserstraal afgegeven die het vaatje verhit en laat verdwijnen. Vlak na de behandeling zullen de vaatjes heviger van kleur zijn en meer opvallen. Na 6 weken zal op resultaat optimaal zijn en al veel vaatjes verminderd of verdwenen zijn.

 

Gemiddeld zijn er 1 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Boek altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beoordeelt de huidspecialist jouw huid nauwkeurig op de aanwezigheid van vaatjes, pigment, roodheden en andere vormen van huidschade. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat.

Aan de hand van de huidanalyse bespreekt de huidspecialist alle mogelijkheden met je. Uiteraard is er alle mogelijkheid om vragen te stellen over de behandelingen en de nazorg. Het is namelijk in veel gevallen wel raadzaam om ook thuis de juiste producten te gebruiken om jouw huid in gezonde staat te krijgen en te houden.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op