Definitief ontharen

Ongewenste haargroei is voor veel mannen en vrouwen een probleem


Welke behandeling kan ik hier tegen ondergaan?

Er zijn verschillende behandelmethoden om ongewenste haargroei te behandelen. Een methode die voor alle huidtypen en haarkleuren optimaal is bestaat niet. Bij Beauty Planet kunnen we behandelen met laser of elektrische epilatie.

Welke behandeling het meest geschikt is wordt in een intake gesprek uitvoerig met je besproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Boek altijd eerst een intake gesprek voordat je begint met het behandeltraject.

Spark pro diode laser
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam behandeld worden. Gepigmenteerde haren kunnen verwijderd worden met laserontharing. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daarom niet te behandelen.
Voor permanente laserontharing zijn tussen de 6 á 8 behandelingen nodig. De laserbehandeling wordt om de 4 of 6 weken uitgevoerd. Dus laat die scheermesjes, waxstrips en epileerapparaten liggen en kies voor de Spark Pro laser.Elektrische Epilatie
Bij elektrisch epileren wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gebracht. Rond de naald komt warmte en loog vrij wat ervoor zorgt dat het haarzakje wordt vernietigd. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Het grote voordeel van deze methode is dat ook de witte, grijze en blonde (voornamelijk op kin en bovenlip bij vrouwen) haren verwijderd kunnen worden.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op