Microdermabrasie €89,-

60 minuten


Behandelingen met microdermabrasie zijn huidverbeterende behandelingen.
Het bestrijd succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren. 
 
Door extreem precieze, maar toch zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt de huid gestimuleerd om jonge goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels, grove porien en littekentjes worden zichtbaar minder.
 
Het gecontroleerd afslijpen van de hoornlagen is echter niet het enige resultaat van de microdermabrasie. Door de combinatie van peeling en vacuüm wordt het herstel proces gestart : de huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd, de microcirculatie wordt verhoogd. De regeneratie van de huid volgt van binnen naar buiten.
 
Reinigen van de huid
Exfoliating Enzyme peeling
Wenkbrauwen epileren
Bio Active Complex
Micordermabrasie
Onzuiverheden verwijderen
Speciaal masker 
After Care Hydrator 
Beschermende dagverzorging SPF 30+
 
Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen die al schoonheidsbehandelingen gewend zijn en producten gebruiken van de productlijn pH formula of Nimue. 


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als je een afspraak hebt staan bij de huidtherapeuten Kim of Britt deze gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan, wij blijven met jullie meedenken. De bestellingen kunnen weer afgehaald worden. Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op