Pigmentbehandeling

Er zijn verschillende behandelmethodes om pigment te behandelen.


ME LINE Pigmentbehandelingen

De eerste productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentatie. 

Het krachtige ingrediënt tranexaminezuur in combinatie met andere actieve ingrediënten maakt de Me-line behandeling uniek. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak, waardoor het pigment in de bovenste huidlaag wordt afgebouwd, en de afstoot van gepigmenteerde cellen versnelt. 

In kuurverband:
Me-line is een pigmentbehandeling voor het zogenaamde “moeilijke pigment”, dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk op andere therapieën reageert. 

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!

ME-line is een kuur van maximaal 3 behandelingen in 4 maanden waarmee je het pigment kunt verminderen. 

Het productpakket voor thuis bestaat uit een therapeutisch dag- en nacht product, een hyaluronzuur product en een thuismasker. Bij zware pigment problemen wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie.

KTP laser behandeling

De QuadrostarPro Green laser is een laser waarmee uiterst nauwkeurig gewerkt kan worden. Het apparaat zendt een groene laserstraal van 532 nanometer uit die door het pigment opgenomen wordt. Hierdoor komt er warmte vrij en worden de pigmentcellen direct afgebroken.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op