TCA Medische Peeling

De TCA TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling.In principe komt iedereen in aanmerking voor een peeling. Door de speciaal geformuleerde TCA TOUCH formule kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. De peeling is geschikt voor het behandelen van:
▪︎Recente (acne)littekens
▪︎Anti-ageing
▪︎Glycation
▪︎Hyperpigmentatie en pigmentschommelingen

Voorzorgsmaatregelen

▪︎Het behandeleffect wordt geoptimaliseerd indien je vooraf en achteraf aan de behandeling de producten van pH formula gebruikt. Deze producten bereiden de huid goed voor en zorgen voor langer behoud van het resultaat. Door de producten is de huid beter gehydrateerd. Hierdoor werkt de peeling beter, gelijkmatiger, penetreert hij overal even goed, en niet te diep.
▪︎De huid dient vooraf in goede conditie te zijn. Door vooraf al minimaal 2 huidverbeterde behandelingen te hebben gedaan.
▪︎Voor de behandeling 2 weken niet in de zon en minimaal SPF 30+ gebruiken.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. De TCA TOUCH peeling wordt vervolgens aangebracht en ingemasseerd. Na het aanbrengen van de peeling kun je een paar minuten een brandend en prikkend gevoel ervaren. De specialist beoordeeld aan de reactie van de huid hoeveel lagen TCA TOUCH aangebracht kunnen worden. De peeling wordt niet van de huid afgehaald.

Nadien vertoont de huid mogelijk een witte waas, roodheid en lichte zwelling en kan nog enigszins na tintelen. De huid wordt na behandeld met 24h crème en SPF 50+.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op