Harsen

Wilt u langer van de haargroei af zijn? Dan is harsen een prima optie!


De volgende onderdelen kunt u bij ons laten harsen:

Lichaam
Onderbenen
€35,00

Hele benen
€45,00

Oksels
€15,00

Bikinilijn
€15,00

Armen
€25,00

Rug
€30,00

Bikinilijn en oksels
€26,00

Onderbenen, bikinilijn of oksels
€45,00

Onderbenen, bikinilijn en oksels
€60,00

Hele benen, bikinilijn en oksels 
€70,00

Voorzorgsmaatregelen:
Het beste is als je de haren twee weken niet hebt geschoren. Als de haren te kort zijn, kan het zijn dat ze afbreken tijdens het waxen of dat ze niet worden uitgetrokken. Het beste is als de haren minimaal een halve centimeter lang zijn. We hebben liever dat de haren wat langer zijn dan dat ze te kort zijn. En als ze toch te lang zijn, knippen we het wel korter. Doe dit vooral ook niet zelf thuis. We snappen dat je je wat ongemakkelijk kan voelen als het er niet netjes uitziet, maar daarvoor kom je juist bij ons. En wij zijn wel wat gewend.

Na de behandeling: 
De huidreactie verschilt per persoon. Je huid kan rood en gevoelig zijn met kleine rode bultjes. Maar je kunt ook nergens last van hebben. 

Verder is het slim om niet je allerstrakste skinny jeans aan te trekken, om niet meteen te gaan sporten of naar de sauna of zonnebank te gaan.

Wil je definitief van de haargroei af? Kijk dan eens op onze website van de huidkliniek onder definitief ontharen. 

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op