Microdermabrasie

60 minuten


Behandelingen met het microdermabrasie apparaat zijn huidverbeterende behandelingen. Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren. 
 
Door extreem precieze, maar toch zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt de huid gestimuleerd om jonge goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt merkbaar fijner en regelmatiger, lijntjes en rimpels, grove porien en littekentjes worden zichtbaar minder.
 
Het gecontroleerd afslijpen van de hoornlagen is echter niet het enige resultaat van de microdermabrasie. Door de combinatie van peeling en vacuüm wordt het herstel proces gestart : de huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd, de microcirculatie wordt verhoogd. De regeneratie van de huid volgt van binnen naar buiten.
 
▪︎Reinigen van de huid
▪︎Exfoliating Enzyme peeling
▪︎Wenkbrauwen epileren
▪︎Bio Active Complex
▪︎Microdermabrasie
▪︎Onzuiverheden verwijderen
▪︎Speciaal masker 
▪︎After Care Hydrator 
▪︎Beschermende dagverzorging SPF 30+
 
Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen die al schoonheidsbehandelingen gewend zijn en producten gebruiken van de productlijn pH formula of Nimue. 


Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op