Stralende feestdagen en een gelukkig 2022

De kerstdagen hebben we net achter ons gelaten en het nieuwe jaar is in het vooruitzicht. Dagen waarbij we er extra mooi uit willen zien, we de huid willen doen stralen en terugblikken op het afgelopen jaar.
Het was een bewogen jaar voor Beauty Planet. Het afgelopen jaar stopte Kim als huidtherapeut in de huidkliniek om zich meer te focussen op het medische aspect van de huid. Hierdoor kwam huidtherapeut Britt, toen ook nog werkzaam bij Natuurlijk Jong, fulltime bij ons werken. Waardoor een prachtige samenwerking met Natuurlijk Jong ontstond, waarbij onze passie ‘’de huid’’ wordt gedeeld. Natuurlijk Jong is een kliniek met cosmetisch artsen en legt de focus op ooglidcorrecties & injectables  en vult hiermee ons instituut het beste aan. Daarnaast neemt de vraag naar huidverbetering toe en namen wij ook een nieuwe huidtherapeut in dienst, Laura kwam ons team versterken.

Om jullie huid meer aandacht te kunnen geven namen wij ook afscheid van Straight Away & de SlimLine, dat werd gebruikt om af te slanken. Zo leggen wij de focus van Beauty Planet alleen op de huid, en om dit nog beter te kunnen doen schaften wij de Observ* aan. Een unieke huidanalyse apparaat dat een kijkje geeft in de diepere huidlagen, waardoor wij de mogelijkheid krijgen om een behandelplan op te stellen dat speciaal op jouw huid gericht is. Het vervolg is een fantastisch rapport dat iedere cliënt krijgt bij een (kosteloos en vrijblijvend) consult en wordt daarnaast ingezet om voortgang nauwkeurig te monitoren en resultaten voor je inzichtelijk te maken.


Wij sluiten het jaar 2021 af en kijken terug op onze ontwikkelingen en hebben positieve energie om 2022 van start te laten gaan. Een jaar waarin wij ons verder gaan ontwikkelen in anti-aging, in combinatie met Forlle’d. Daarnaast gaan wij ons ook richten op de gevoelige huid, waarin Huidtherapeut Laura de specialisatie in het huidprobleem eczeem & psoriasis zal afronden en de huidkliniek zal gaan werken met Dokter K. Een productenlijn voor sensitieve huid.

Wij wensen iedereen het beste en ontvangen jullie graag weer in 2022! 

Observ*
Met trots delen wij een heel leuk nieuwtje met jullie.
Onze ogen zien een hele hoop maar soms met dat kleine beetje hulp zien wij net dat beetje meer.
Het huidanalyse apparaat de 'OBSERV' ziet de dingen die wij niet met het blote oog kunnen zien.

Door te voelen en goed te kijken naar de huid voeren wij als huidspecialist een professionele huidanalyse uit. Toch kunnen wij op deze manier niet altijd zien wat er daadwerkelijk in de diepere lagen van de huid gebeurd. Met de Observ kan dit wel, hierdoor wordt er zichtbaar gemaakt wat er met het blote oog (nog) niet zichtbaar is. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar.
Door een huidanalyse met de Observ kunnen we samen preventief te werk gaan en huidproblemen al vanaf het begin effectief aanpakken, simpelweg omdat we ze eerder zichtbaar kunnen maken.

Hoe werkt de OBSERV?
Bij de huidanalyse wordt er geschakeld tussen 5 verschillende huidanalyse-modi, dit betekend dat de huid op 5 verschillende niveaus en manieren wordt bekeken. Iedere lichtmodi geeft een ander inzicht in de huid en maakt bepaalde aspecten zichtbaar. De huidanalyse is volkomen veilig en pijnloos.

1. Daglicht (normale kijk op de huid)
2. True UV-licht** (zonbeschadigde huid, pigmentatie)
3. Gesimuleerd Wood’s licht (actieve talgklieren en talgklierproductie)
4. Paralell-gepolariseerd licht (reliëf zoals lijntjes en poriën)
5. Cross-gepolariseerd licht (vasculaire activiteit zoals couperose)
**Deze modus werkt met een zeer lage, onschadelijke dosis UV-licht op de huid. Dit geeft een fluoriserende gloed op de beschadigde huidstructuur die afwijkt van de omringende gezonde huid.

Na de analyse wordt het rapport met het bijbehorend behandelplan en aanvullend productadvies opgesteld en besproken. Het volledige rapport ontvangt de cliënt ook per mail en wordt opgeslagen in het persoonlijk dossier.
Na enkele behandelingen of een kuur is het mogelijk om opnieuw foto’s te maken om te zien welke resultaten er bereikt zijn.

Willen jullie ook kennis maken met de OBSERV?
Boek dan nu de kennismakings-gezichtbehandeling + OBSERV voor maar 49,95!

Zonder chirurgische ingreep verjongen!!

Met heel veel trots presenteren wij bij Beauty Planet onze NeoGen.
 
Maar wat is het nou eigenlijk precies en hoe werkt het?
Dat leggen we hieronder voor je uit:

Niet enkel de verbetering van wat jij ziet, maar verbetering vanuit de diepe lagen en structuren van de huid. Dat geeft de NeoGen Plasma!
 
Plasma is een vervorming van gas, in dit geval van medische stikstof. Plasma uit medische stikstof is zuiver, wordt afgegeven op jouw huid en laat de toplaag van je huid versmelten als een pleister. Het warmte effect wat hier onder ontstaat zal vanuit de diepe lagen de huid laten vernieuwen. Er wordt weer collageen aangemaakt waardoor volume ontstaat, de stevigheid keert terug en je huid toont helder doordat een teveel aan pigment eruit wordt gewerkt.
Littekens zullen verzachten, net als roodheden van de huid of kleine plekjes en vlekjes. Jouw nieuwe huid is zijdezacht, glad en helder.
 
Wat is dan het verschil tussen de bekende “plasma” pen en de medische stikstof plasma?
Twee grote verschillen zijn dat de medische stikstof plasma de huid volledig intact laat, dus niet doorborend werkt. Hierdoor is er geen kans op ontstekingen, bacteriële infecties of hyperpigmentatie. Daarnaast werken wij vanuit de diepe lagen van de huid waardoor er een langdurige verjonging van cel-processen ontstaat. Niet een behandeling waar je maar heel even plezier van hebt, maar een waar je juist jaren een jeugdig uiterlijk van blijft houden.
 
Indicaties te behandelen met de NeoGen Stikstof Plasma zijn onder andere:
- actieve acné
- acné littekens
- lijnen en rimpels
- pigmentatie en melasma
- zonschade van de huid
- veroudering van de huid
- littekens
- striae
- zachte ooglid-lift
 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op