De dag van de Huidtherapeuten


Afgelopen zaterdag was het ´De dag van de huidtherapeuten´ van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten, afgekort het NVH. Ook Britt en Laura, onze huidtherapeuten, zijn aangesloten bij deze vereniging. Mede daardoor blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zetten zij dit voort in onze praktijk. Wanneer je letterlijk lekker in je vel zit, zit je ook figuurlijk lekker in je vel. Door huidproblemen te verbeteren zien we de cliënten opbloeien, en dit is het doel dat wij willen bereiken. Wij ervaren hier, als huidtherapeuten, hoe geweldig het is mensen daadwerkelijk te kunnen helpen met hun huidproblemen en vragen. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste verzorging, om deze reden is de levensstijl van de cliënt net zo belangrijk. Op dagen van de huidtherapeuten wordt er extra stil gestaan bij ons grootste orgaan: De huid en de paramedicus hiervan, de huidtherapeut. Wist je dat bijna 2 miljoen mensen in Nederland een huidaandoening hebben en hiermee worden belemmerd in hun dagelijks doen? De diversiteit aan huidaandoeningen en huidproblemen zijn natuurlijk zeer groot. De behandeling hiervan wordt dan ook vaak integraal ingezet in een multidisciplinaire samenwerking. Om deze reden zijn er bij Beauty Planet zeven professionele huidspecialisten te vinden met hun eigen achtergrond: Master opgeleide permanente make-up specialiste, 2 HBO opgeleide huidtherapeuten en 1 huidtherapeute in opleiding en 4 huidspecialisten. Voor een extra multidisciplinaire samenwerking hebben wij ook nog een partnerschap met Natuurlijk Jong, waar twee cosmetisch artsen werkzaam zijn.

 

Gelukkig staan wij niet alleen op de dag van de huidtherapeuten stil bij ons vak, maar staan wij graag fulltime voor jullie klaar!


Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op