De dag van de Huidtherapeuten


Afgelopen zaterdag was het ´De dag van de huidtherapeuten´ van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten, afgekort het NVH. Ook Britt en Laura, onze huidtherapeuten, zijn aangesloten bij deze vereniging. Mede daardoor blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zetten zij dit voort in onze praktijk. Wanneer je letterlijk lekker in je vel zit, zit je ook figuurlijk lekker in je vel. Door huidproblemen te verbeteren zien we de cliënten opbloeien, en dit is het doel dat wij willen bereiken. Wij ervaren hier, als huidtherapeuten, hoe geweldig het is mensen daadwerkelijk te kunnen helpen met hun huidproblemen en vragen. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste verzorging, om deze reden is de levensstijl van de cliënt net zo belangrijk. Op dagen van de huidtherapeuten wordt er extra stil gestaan bij ons grootste orgaan: De huid en de paramedicus hiervan, de huidtherapeut. Wist je dat bijna 2 miljoen mensen in Nederland een huidaandoening hebben en hiermee worden belemmerd in hun dagelijks doen? De diversiteit aan huidaandoeningen en huidproblemen zijn natuurlijk zeer groot. De behandeling hiervan wordt dan ook vaak integraal ingezet in een multidisciplinaire samenwerking. Om deze reden zijn er bij Beauty Planet zeven professionele huidspecialisten te vinden met hun eigen achtergrond: Master opgeleide permanente make-up specialiste, 2 HBO opgeleide huidtherapeuten en 1 huidtherapeute in opleiding en 4 huidspecialisten. Voor een extra multidisciplinaire samenwerking hebben wij ook nog een partnerschap met Natuurlijk Jong, waar twee cosmetisch artsen werkzaam zijn.

 

Gelukkig staan wij niet alleen op de dag van de huidtherapeuten stil bij ons vak, maar staan wij graag fulltime voor jullie klaar!


Zonder chirurgische ingreep verjongen!!

Met heel veel trots presenteren wij bij Beauty Planet onze NeoGen.
 
Maar wat is het nou eigenlijk precies en hoe werkt het?
Dat leggen we hieronder voor je uit:

Niet enkel de verbetering van wat jij ziet, maar verbetering vanuit de diepe lagen en structuren van de huid. Dat geeft de NeoGen Plasma!
 
Plasma is een vervorming van gas, in dit geval van medische stikstof. Plasma uit medische stikstof is zuiver, wordt afgegeven op jouw huid en laat de toplaag van je huid versmelten als een pleister. Het warmte effect wat hier onder ontstaat zal vanuit de diepe lagen de huid laten vernieuwen. Er wordt weer collageen aangemaakt waardoor volume ontstaat, de stevigheid keert terug en je huid toont helder doordat een teveel aan pigment eruit wordt gewerkt.
Littekens zullen verzachten, net als roodheden van de huid of kleine plekjes en vlekjes. Jouw nieuwe huid is zijdezacht, glad en helder.
 
Wat is dan het verschil tussen de bekende “plasma” pen en de medische stikstof plasma?
Twee grote verschillen zijn dat de medische stikstof plasma de huid volledig intact laat, dus niet doorborend werkt. Hierdoor is er geen kans op ontstekingen, bacteriële infecties of hyperpigmentatie. Daarnaast werken wij vanuit de diepe lagen van de huid waardoor er een langdurige verjonging van cel-processen ontstaat. Niet een behandeling waar je maar heel even plezier van hebt, maar een waar je juist jaren een jeugdig uiterlijk van blijft houden.
 
Indicaties te behandelen met de NeoGen Stikstof Plasma zijn onder andere:
- actieve acné
- acné littekens
- lijnen en rimpels
- pigmentatie en melasma
- zonschade van de huid
- veroudering van de huid
- littekens
- striae
- zachte ooglid-lift
 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op