Waarom is het belangrijk om de huid rond onze ogen te behandelen?

06.04.2020


Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige huid van ons lichaam. Daar moet goed voor worden gezorgd.

Hoe de huid rond de ogen verschilt van de huid op de rest van je gezicht

Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige delen van ons lichaam en moet daarom goed worden verzorgd. In tegenstelling tot de huid op de rest van uw gezicht, heeft het gebied rond de ogen geen talgklieren die kunnen helpen de huid rond uw ogen vochtig te houden. Het is daarom essentieel om dagelijks een effectieve oogcrème te gebruiken. De huid rond de ogen is dunner en daardoor gevoeliger voor de zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Het weefsel onder de ogen heeft niet de essentiële elementen die de huid versterken, waardoor het vermogen om zichzelf te beschermen minder is dan de rest van de huid in het gezicht en lichaam. Bovendien bedekt het gebied rond de ogen de holle ruimte van de oogkas, waardoor de zichtbaarheid van rimpels, donkere kringen, wallen van het gezicht toeneemt. Elke keer dat je je ogen beweegt, knijpt, glimlacht of ze verbaasd optrekt, krijgt je huid rond de ogen een training. Na verloop van tijd droogt deze huid uit en vormen er kleine lijntjes en rimpels. Andere factoren die fijne lijntjes en rimpels stimuleren, zijn roken en blootstelling aan de UVB-stralen van de zon. Erfelijkheid, gebrek aan slaap, te veel blootstelling aan de zon, zijn allemaal factoren die ook die donkere kringen onder de ogen kunnen veroorzaken.

Het gebruik van de juiste oogverzorgingsproducten zal het verouderingsproces vertragen en donkere kringen en wallen aanpakken.

Wanneer en hoe past u uw oogbehandeling toe?

Breng voor ultieme resultaten uw oogcreme elke ochtend en avond aan na het reinigen van de huid - slechts een kleine hoeveelheid is voldoende. Tik de oogzorgverzorging zachtjes op het gebied rond het oog en laat de behandeling een minuut volledig doordringen en absorberen. Breng je dag- of nachtcrème aan, gevolgd door een zonbescherming.

Door de bloedsomloop te stimuleren, de huid te hydrateren en te exfoliëren, kan men donkere kringen verminderen.

Met de huidvernieuwingsbehandelingen van pHformula heeft u de mogelijkheid om uw jeugdige uitstraling te herstellen. Zeg ja tegen oogverzorging, of het nu wordt voorgeschreven in je schoonheidsbehandeling of voor thuiszorg.

Uw oogzorgonderhoudsregime

Uw onderhoudsbehandeling voor oogzorg bestaat uit E.X.F.O Cleanse, gevolgd door de E.Y.E-recovery of/en de SOS Eye Rescue.

Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige huid van ons lichaam. Daar moet goed voor worden gezorgd, omdat het zo gevoelig en vitaal is dat het ervoor zorgt dat we onze omgeving kunnen zien.


Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op