Waarom is het belangrijk om de huid rond onze ogen te behandelen?

06.04.2020


Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige huid van ons lichaam. Daar moet goed voor worden gezorgd.

Hoe de huid rond de ogen verschilt van de huid op de rest van je gezicht

Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige delen van ons lichaam en moet daarom goed worden verzorgd. In tegenstelling tot de huid op de rest van uw gezicht, heeft het gebied rond de ogen geen talgklieren die kunnen helpen de huid rond uw ogen vochtig te houden. Het is daarom essentieel om dagelijks een effectieve oogcrème te gebruiken. De huid rond de ogen is dunner en daardoor gevoeliger voor de zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Het weefsel onder de ogen heeft niet de essentiële elementen die de huid versterken, waardoor het vermogen om zichzelf te beschermen minder is dan de rest van de huid in het gezicht en lichaam. Bovendien bedekt het gebied rond de ogen de holle ruimte van de oogkas, waardoor de zichtbaarheid van rimpels, donkere kringen, wallen van het gezicht toeneemt. Elke keer dat je je ogen beweegt, knijpt, glimlacht of ze verbaasd optrekt, krijgt je huid rond de ogen een training. Na verloop van tijd droogt deze huid uit en vormen er kleine lijntjes en rimpels. Andere factoren die fijne lijntjes en rimpels stimuleren, zijn roken en blootstelling aan de UVB-stralen van de zon. Erfelijkheid, gebrek aan slaap, te veel blootstelling aan de zon, zijn allemaal factoren die ook die donkere kringen onder de ogen kunnen veroorzaken.

Het gebruik van de juiste oogverzorgingsproducten zal het verouderingsproces vertragen en donkere kringen en wallen aanpakken.

Wanneer en hoe past u uw oogbehandeling toe?

Breng voor ultieme resultaten uw oogcreme elke ochtend en avond aan na het reinigen van de huid - slechts een kleine hoeveelheid is voldoende. Tik de oogzorgverzorging zachtjes op het gebied rond het oog en laat de behandeling een minuut volledig doordringen en absorberen. Breng je dag- of nachtcrème aan, gevolgd door een zonbescherming.

Door de bloedsomloop te stimuleren, de huid te hydrateren en te exfoliëren, kan men donkere kringen verminderen.

Met de huidvernieuwingsbehandelingen van pHformula heeft u de mogelijkheid om uw jeugdige uitstraling te herstellen. Zeg ja tegen oogverzorging, of het nu wordt voorgeschreven in je schoonheidsbehandeling of voor thuiszorg.

Uw oogzorgonderhoudsregime

Uw onderhoudsbehandeling voor oogzorg bestaat uit E.X.F.O Cleanse, gevolgd door de E.Y.E-recovery of/en de SOS Eye Rescue.

Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige huid van ons lichaam. Daar moet goed voor worden gezorgd, omdat het zo gevoelig en vitaal is dat het ervoor zorgt dat we onze omgeving kunnen zien.


Zonder chirurgische ingreep verjongen!!

Met heel veel trots presenteren wij bij Beauty Planet onze NeoGen.
 
Maar wat is het nou eigenlijk precies en hoe werkt het?
Dat leggen we hieronder voor je uit:

Niet enkel de verbetering van wat jij ziet, maar verbetering vanuit de diepe lagen en structuren van de huid. Dat geeft de NeoGen Plasma!
 
Plasma is een vervorming van gas, in dit geval van medische stikstof. Plasma uit medische stikstof is zuiver, wordt afgegeven op jouw huid en laat de toplaag van je huid versmelten als een pleister. Het warmte effect wat hier onder ontstaat zal vanuit de diepe lagen de huid laten vernieuwen. Er wordt weer collageen aangemaakt waardoor volume ontstaat, de stevigheid keert terug en je huid toont helder doordat een teveel aan pigment eruit wordt gewerkt.
Littekens zullen verzachten, net als roodheden van de huid of kleine plekjes en vlekjes. Jouw nieuwe huid is zijdezacht, glad en helder.
 
Wat is dan het verschil tussen de bekende “plasma” pen en de medische stikstof plasma?
Twee grote verschillen zijn dat de medische stikstof plasma de huid volledig intact laat, dus niet doorborend werkt. Hierdoor is er geen kans op ontstekingen, bacteriële infecties of hyperpigmentatie. Daarnaast werken wij vanuit de diepe lagen van de huid waardoor er een langdurige verjonging van cel-processen ontstaat. Niet een behandeling waar je maar heel even plezier van hebt, maar een waar je juist jaren een jeugdig uiterlijk van blijft houden.
 
Indicaties te behandelen met de NeoGen Stikstof Plasma zijn onder andere:
- actieve acné
- acné littekens
- lijnen en rimpels
- pigmentatie en melasma
- zonschade van de huid
- veroudering van de huid
- littekens
- striae
- zachte ooglid-lift
 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op