Beauty Planet Instituut en Huidkliniek

Voor huidverbetering en schoonheid!


Neem een kijkje in onze salon.

Beauty Planet

Mijn naam is Daniëlle van Mulukom en ik ben de eigenaresse van Beauty Planet.
Beauty Planet opende haar deuren op 4 oktober 2003. Al snel had ik personeel in dienst, en na drie jaar was het pand op de Middend te klein geworden. Toen ben ik verhuisd naar de Zesstedenweg waar Beauty Planet is uitgegroeid tot een Instituut en Huidkliniek. Het is nu een heerlijk pand waarin iedere specialist een eigen cabine heeft en daar haar specialisaties kan uitvoeren.
 
Zelf ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, permanente make-up specialiste en visagiste. Om mij te professionaliseren heb ik de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste gedaan en richt ik mij nu voornamelijk op huidverbetering.
 
Sinds 2015 is Beauty Planet gestart met de Huidkliniek, dit was een grote droom van mij. Met de huidkliniek heb ik een samenwerking kunnen realiseren met huidtherapeuten en een cosmetisch arts, ook weten steeds meer huisartsen en specialisten ons te vinden.
 
Daarnaast is Beauty Planet Instituut aangesloten bij de ANBOS. Beauty Planet Huidkliniek voldoet aan de kwaliteitseisen betreft beroepsuitoefening en is aangesloten bij de NVH en goedgekeurd door het kwaliteitsregister paramedici. Wat kan zorgen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.
 
Beauty Planet is een persoonlijke en klantvriendelijke salon die zeer professioneel werk levert. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag op afspraak.

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op