Beauty Planet Instituut en Huidkliniek

Voor huidverbetering en schoonheid!


Neem een kijkje in onze salon.

Beauty Planet

Mijn naam is Daniëlle van Mulukom en ik ben de eigenaresse van Beauty Planet.
Beauty Planet opende haar deuren op 4 oktober 2003. Al snel had ik personeel in dienst, en na drie jaar was het pand op de Middend te klein geworden. Toen ben ik verhuisd naar de Zesstedenweg waar Beauty Planet is uitgegroeid tot een Instituut en Huidkliniek. Het is nu een heerlijk pand waarin iedere specialist een eigen cabine heeft en daar haar specialisaties kan uitvoeren.
 
Zelf ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, permanente make-up specialiste en visagiste. Om mij te professionaliseren heb ik de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste gedaan en richt ik mij nu voornamelijk op huidverbetering.
 
Sinds 2015 is Beauty Planet gestart met de Huidkliniek, dit was een grote droom van mij. Met de huidkliniek heb ik een samenwerking kunnen realiseren met huidtherapeuten en een cosmetisch arts, ook weten steeds meer huisartsen en specialisten ons te vinden.
 
Daarnaast is Beauty Planet Instituut aangesloten bij de ANBOS. Beauty Planet Huidkliniek voldoet aan de kwaliteitseisen betreft beroepsuitoefening en is aangesloten bij de NVH en goedgekeurd door het kwaliteitsregister paramedici. Wat kan zorgen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.
 
Beauty Planet is een persoonlijke en klantvriendelijke salon die zeer professioneel werk levert. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag op afspraak.

Zonder chirurgische ingreep verjongen!!

Met heel veel trots presenteren wij bij Beauty Planet onze NeoGen.
 
Maar wat is het nou eigenlijk precies en hoe werkt het?
Dat leggen we hieronder voor je uit:

Niet enkel de verbetering van wat jij ziet, maar verbetering vanuit de diepe lagen en structuren van de huid. Dat geeft de NeoGen Plasma!
 
Plasma is een vervorming van gas, in dit geval van medische stikstof. Plasma uit medische stikstof is zuiver, wordt afgegeven op jouw huid en laat de toplaag van je huid versmelten als een pleister. Het warmte effect wat hier onder ontstaat zal vanuit de diepe lagen de huid laten vernieuwen. Er wordt weer collageen aangemaakt waardoor volume ontstaat, de stevigheid keert terug en je huid toont helder doordat een teveel aan pigment eruit wordt gewerkt.
Littekens zullen verzachten, net als roodheden van de huid of kleine plekjes en vlekjes. Jouw nieuwe huid is zijdezacht, glad en helder.
 
Wat is dan het verschil tussen de bekende “plasma” pen en de medische stikstof plasma?
Twee grote verschillen zijn dat de medische stikstof plasma de huid volledig intact laat, dus niet doorborend werkt. Hierdoor is er geen kans op ontstekingen, bacteriële infecties of hyperpigmentatie. Daarnaast werken wij vanuit de diepe lagen van de huid waardoor er een langdurige verjonging van cel-processen ontstaat. Niet een behandeling waar je maar heel even plezier van hebt, maar een waar je juist jaren een jeugdig uiterlijk van blijft houden.
 
Indicaties te behandelen met de NeoGen Stikstof Plasma zijn onder andere:
- actieve acné
- acné littekens
- lijnen en rimpels
- pigmentatie en melasma
- zonschade van de huid
- veroudering van de huid
- littekens
- striae
- zachte ooglid-lift
 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op