Beauty Planet Instituut en Huidkliniek

Voor huidverbetering en schoonheid!


Neem een kijkje in onze salon.

Beauty Planet

Mijn naam is Danielle van Mulukom en ik ben de eigenaresse van Beauty Planet.
Beauty Planet opende haar deuren op 4 oktober 2003. Al snel had ik personeel in dienst, en na drie jaar was het pand op de Middend te klein geworden. Toen ben ik verhuisd naar de Zesstedenweg waar Beauty Planet is uitgegroeid tot een Instituut en Huidkliniek. Het is nu een heerlijk pand waarin iedere specialist een eigen cabine heeft en daar haar specialisaties kan uitvoeren.
 
Zelf ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, permanente make-up specialiste en visagiste. Om mij te professionaliseren heb ik de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste gedaan en richt ik mij nu voornamelijk op huidverbetering.
 
Sinds 2015 is Beauty Planet gestart met de Huidkliniek, dit was een grote droom van mij. Met de huidkliniek heb ik een samenwerking kunnen realiseren met een cosmetisch arts en een huidtherapeut, ook weten steeds meer huisartsen en specialisten ons te vinden.
 
Daarnaast is Beauty Planet Instituut aangesloten bij de ANBOS. Beauty Planet Huidkliniek voldoet aan de kwaliteitseisen betreft beroepsuitoefening en is aangesloten bij de NVH en goedgekeurd door het kwaliteitsregister paramedici. Wat kan zorgen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.
 
Beauty Planet is een persoonlijke en klantvriendelijke salon die zeer professioneel werk levert. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag op afspraak.

COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als je een afspraak hebt staan bij de huidtherapeuten Kim of Britt deze gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan, wij blijven met jullie meedenken. De bestellingen kunnen weer afgehaald worden. Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op