Menu
Afspraak maken

Definitief ontharen bij Beauty Planet

Geavanceerde oplossingen voor ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei kan zowel voor mannen als vrouwen een probleem zijn. Bij Beauty Planet bieden we geavanceerde oplossingen voor definitief ontharen met behulp van de nieuwste lasertechnologieën en elektrische epilatie.

Beauty Planet
Beauty Planet

Behandelopties voor ontharing

Laser en Elektrische Epilatie
Wij bieden verschillende methoden voor definitief ontharen:
Spark Pro Diode Laser: Deze laser combineert IPL-technologie met een 808 nm Diodelaser, effectief voor het verwijderen van gepigmenteerde haren. Deze methode wordt gezien als de gouden standaard in laserontharing.
Elektrische Epilatie: Een techniek waarbij een fijn naaldje in elk haarzakje wordt ingebracht om het haarzakje te vernietigen. Deze methode is bijzonder effectief voor het verwijderen van witte, grijze en blonde haren.

Kiezen van de juiste methode

Persoonlijke Consultatie
Het kiezen van de juiste behandelmethode hangt af van uw haartype, huidtype en het te behandelen gebied. In een intakegesprek zullen onze specialisten de meest geschikte methode voor uw situatie bespreken.

Spark Pro Diode Laser

Effectieve en langdurige resultaten
De Spark Pro laser is geschikt voor het behandelen van ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig, uitgevoerd met tussenpozen van 4 tot 8 weken. Deze technologie biedt een duurzame oplossing voor het verwijderen van haargroei.

Elektrische epilatie

Precisiebehandeling voor alle haartypen
Elektrische epilatie is een uitstekende optie voor haartypen die niet geschikt zijn voor laserbehandeling, zoals witte, grijze en blonde haren. Deze methode zorgt ervoor dat de haargroei na elke behandeling zwakker wordt, tot de haren uiteindelijk verdwijnen.

Neem contact op met Beauty Planet voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek welke ontharingsmethode het beste bij u past.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden