Menu
Afspraak maken

Uw huid, onze zorg

Professionele analyse, persoonlijke aanpak.

Bij Beauty Planet begint uw traject naar huidverbetering met een zorgvuldige huidanalyse, het fundament voor een doeltreffend behandelplan. Onze state-of-the-art apparatuur biedt een diepgaande blik op uw huidconditie, waarbij we verder kijken dan het oppervlak om uw huid in al haar facetten te begrijpen.

Beauty Planet - Huidkliniek

Uitgebreide huidanalyse

Onze aanpak voor huidverbetering begint met een uitgebreide huidanalyse.
Met behulp van geavanceerde apparatuur kijken onze specialisten verder dan de oppervlakkige problemen, en duiken diep in de onderliggende condities van uw huid. Deze gedetailleerde analyse laat ons toe om huidaandoeningen zoals voortijdige veroudering, hyperpigmentatie, ontstekingen en elasticiteitsverlies op te sporen. Door niet alleen de symptomen maar ook de oorzaken van uw huidproblemen in kaart te brengen, kunnen we een behandeling op maat aanbieden die effectief en gericht is.

Bij Beauty Planet is de huidanalyse meer dan een routinecontrole; het is een diepgaand onderzoek waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën. We meten het vochtgehalte, de oliebalans, de diepte van rimpels en de algehele huidtextuur om een volledig beeld te krijgen van uw huidgezondheid. Deze informatie is cruciaal voor het creëren van een behandelplan dat niet alleen reactief, maar ook proactief werkt. Het stelt ons in staat om preventieve strategieën te implementeren, waardoor toekomstige huidproblemen kunnen worden geminimaliseerd en zelfs voorkomen. 

Beauty Planet - Huidkliniek

Heldere uitleg en behandelplan

Ons doel is om u volledig te informeren en voor te bereiden op uw huidverbeteringsproces.
Na de huidanalyse leggen onze huidspecialisten in begrijpelijke taal uit wat de bevindingen betekenen. Wij vinden het belangrijk dat u de informatie niet alleen ontvangt, maar ook begrijpt, omdat dit het succes van de behandeling aanzienlijk verhoogt. Vervolgens ontwikkelen we een behandelplan dat zorgvuldig is samengesteld op basis van uw unieke huidbehoeften en levensstijl.

Het behandelplan omvat specifieke procedures die uitgevoerd zullen worden binnen onze huidkliniek of -instituut, en wordt aangevuld met aanbevelingen voor producten die thuis gebruikt kunnen worden. Dit is een cruciaal onderdeel van het hele zorgproces, omdat dagelijkse verzorging de resultaten van professionele behandelingen ondersteunt en versterkt. Onze experts zullen elke stap uitleggen, van de voorbereidingen voorafgaand aan de behandeling tot de nazorg. Uw actieve betrokkenheid en begrip van het behandelplan zijn essentieel; het is immers een samenwerking tussen u en ons team. 

Beauty Planet - Huidkliniek

Transparante kosten en duidelijke resultaten

Transparantie staat centraal in onze filosofie.
Na het vaststellen van het behandelplan is het net zo belangrijk om de verwachte resultaten en de bijbehorende kosten duidelijk te communiceren. Onze experts bespreken met u de verwachte resultaten, de voortgang die we samen zullen volgen en natuurlijk de investering die nodig is voor uw huidverbetering. We streven ernaar om al uw vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen.

U ontvangt een persoonlijk dossier via e-mail dat uw behandelplan, gedetailleerde informatie over de procedures, en een overzicht van de kosten bevat. Dit dossier zorgt ervoor dat u op elk moment een helder overzicht hebt en de voortgang van uw behandeltraject kunt bijhouden. Ons doel is om u een gevoel van zekerheid en controle te geven over