Menu
Afspraak maken

Permanente make-up

Jouw geheim voor een stralend uiterlijk

Wij zijn al meer dan 21 jaar gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Of u nu uw wenkbrauwen wilt definiëren, uw ogen wilt accentueren of uw lippen een voller, levendiger uiterlijk wilt geven, onze permanente make-up behandelingen bieden de oplossing

Permanente Make-up

Permanente make-up die bijdraagt aan uw dagelijkse gemak en schoonheid. Met een zorgvuldige toepassing en toegewijde zorg, beloven we een transformatie die uw natuurlijke charme benadrukt en onderhoudt.

Long Time Liner

Kies voor de gerenommeerde Long Time Liner bij Beauty Planet en geniet van permanente make-up die uitmunt in precisie, veiligheid en stijl, allemaal binnen een ontspannen en betrouwbare omgeving.

Permanente Make-up verwijderen

Verwijder ongewenste permanente make-up veilig bij Beauty Planet, waar uw tevredenheid en huidgezondheid centraal staan.

Permanente Make-Up voor lippen

Ontdek de kunst van permanente make-up voor lippen bij Beauty Planet, waar wij natuurlijke volheid en kleur herstellen voor een blijvend mooi resultaat.

Permanente Eyeliner

Versterk de schoonheid van uw ogen met permanente eyeliner van Beauty Planet, waarbij precisie en natuurlijke elegantie centraal staan voor een altijd perfecte uitstraling.

Permanente make-up wenkbrauwen

Ervaar de transformatie met permanente make-up voor wenkbrauwen bij Beauty Planet. Perfecte vorm, natuurlijke uitstraling en gemak iedere dag.

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden