Correctie foutieve PMU

Je kent vast wel iemand in jouw omgeving waarbij ooit permanente make-up (PMU) gezet is die niet goed gelukt is.
Het resulteerde in ongelijke rare boogjes, kommaatjes, streepjes of balkjes en ook nog eens in een verkeerde kleur. PMU is een mooi vak, maar helaas heeft niet iedereen er verstand van. Goedkoop is in de meeste gevallen ook duurkoop. Verwijderen van verkeerd geplaatste PMU kost soms meer dan het te laten zetten.

Wij kunnen u maar één advies geven…

Doe eerst goed je huiswerk. Vergelijk kritisch de websites van diverse salons, kijk wat de ervaring van de specialiste is aan de hand van originele voor en na foto’s. Zo voorkom je dat je rondloopt met oranje opgekleurde wenkbrauwen in een ongelijke vorm.

Bekijk aanbevelingen, en vraag om ervaringen van mensen. Om te kijken of een salon i.v.m. hygiëne volgens de regels van de GGD werkt, en het daarbij behorende GGD-keurmerk in het bezit heeft, bezoekt u www.veiligpmu.nl.

Heb je ergens permanente make-up laten zetten en ben je daar niet tevreden over? Of heb je spijt van de permanente make-up?

Dan zijn er mogelijkheden dit te corrigeren of om weg te halen. Wij kunnen jou daarbij helpen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Pigment removal – Veel ingrepen om permanente make-up zijn erg agressief voor de huid. Wij hebben een manier gevonden om op een natuurlijke manier, zonder schadelijke gevolgen voor de huid, ongewenste pigmenten uit de huid te verwijderen.

Correctie – Ook is er de mogelijkheid om permanente make-up te corrigeren. Is uw permanente make-up in de loop der jaren veranderd van kleur, naar bijvoorbeeld blauw of rood, dan kunnen wij dit corrigeren door eerst de wenkbrauw te behandelen met een correctie kleur, waardoor we er vervolgens weer mooie permanente make-up overheen kunnen zetten in de juiste kleur. Of bent u niet tevreden met de vorm van uw wenkbrauwen, eyeliner of lipliner. Ook dit valt te corrigeren, zodat u weer een mooie vorm krijgt.

Combinatie correctie met pigment removal – Soms is er geen andere mogelijkheid dan deze twee technieken met elkaar te combineren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek.


Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.