Permanente make-up lippen


Lippen

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen worden. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner met shadow of fulllips ga je deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de lip lijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Fulllips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen. Deze methode kan in de gewenste kleur worden aangebracht. Zelfs rode lippen kunnen gemaakt worden als altijd zittende lippenstift.

De behandelvorm voor uw permanente lippen make-up

De behandelingen voor permanente make-up lippen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 8 weken. Dit zorgt voor het beste resultaat. Tijdens de sessies wordt er een pigment laag over het eerste laagje pigment aangebracht. Deze manier zorgt voor het beste resultaat waar je langer plezier van hebt. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht.


Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.