Permanente make-up lippen


Lippen

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen worden. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner met shadow of fulllips ga je deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de lip lijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Fulllips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen. Deze methode kan in de gewenste kleur worden aangebracht. Zelfs rode lippen kunnen gemaakt worden als altijd zittende lippenstift.

De behandelvorm voor uw permanente lippen make-up

De behandelingen voor permanente make-up lippen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 8 weken. Dit zorgt voor het beste resultaat. Tijdens de sessies wordt er een pigment laag over het eerste laagje pigment aangebracht. Deze manier zorgt voor het beste resultaat waar je langer plezier van hebt. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht.


COVID-19 Maatregelen

Nieuwe maatregelen, wat betekend dat voor jouw afspraak?
Beauty Planet Huidkliniek zal na 17:00 uur gewoon geopend blijven.
Net als het instituut voor de gezichtsbehandelingen.
Voor overige afspraken ( dus ook voor de permanente make-up ) zullen wij vanaf 17:00 uur gesloten zijn.
 
Je kunt de afspraak niet door laten gaan wanneer 
Iemand in je directe omgeving het virus heeft opgelopen.
Je corona gelateerde klacjten hebt en geen negatieve zelftest.
 
Daarnaast vragen wij je:
Bij binnenkomst jouw handen te desinfecteren. Er staat desinfectie op de tafel voor je klaar. 
Het dragen van een mondkapje

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.