Medische PMU

Medische pigmentatie tepel en tepelhof reconstructie.


Mogelijkheden

Als u een borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker heeft ondergaan is PMU een uitkomst. De tepel en tepelhof ontbreekt na een operatie.

Door een mooie 3-D techniek wordt de tepel en/of tepelhof opnieuw gecreëerd, met een fantastisch resultaat! Deze behandeling bestaat uit totaal 3 behandelingen, met een tussenperiode van 8 weken.

• Het corrigeren/reconstrueren van een tepel of tepelhof kan ook gebeuren na een borstverkleining of borstlift. Rondom de tepelhof is een wit litteken en vaak is er ook sprake van een anker litteken onder de borst. Met PMU is dit heel mooi te camoufleren. Met tepelhof pigmentatie halen wij deze onzekerheid bij u weg doordat wij de tepel weer volledig reconstrueren door middel van micro pigmentatie. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de drie dimensionale effecten die wij toepassen bij deze behandeling.

• Alopecia Areata Bij Alopecia Areata, een auto-immuunziekte, maakt het lichaam antistoffen tegen de eigen haren: men wordt (plaatselijk) kaal.

• Medische pigmentatie/camouflage biedt hier een uitstekende uitkomst: er kunnen weer wenkbrauwen gemaakt worden, met een zeer natuurlijk uitziende haartjes techniek! De wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden door een eyeliner, en nog mooier, een smudgy-eyeliner te plaatsen.

• Een smudgy-eyeliner is een eyeliner met een oogschaduw effect daarboven.


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als u een afspraak heeft staan bij huidtherapeut Kim of Britt deze afspraak gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan ,wij blijven met jullie meedenken. Ieder van ons zal een dag aanwezig zijn op de zaak. En de huidkliniek is gewoon geopend. Op deze manier blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.