Permanente make-up verwijderen

Zo zacht als mogelijk, zo effectief als nodig!


Permanente make-up, Microblading en tattoo verwijdering!

Bent u niet tevreden over uw huidige permanente make-up hoe het is gezet of heeft u jaren terug permanente make-up gezet en bent u niet tevreden? Dan is er nu de mogelijkheid om uw permanente make-up te laten verwijderen! Bij Daniëlle van Beauty Planet kunt u nu dan terecht voor het verwijderen van een mislukte permanente make-up, microblading of zelfs tatoeages!

Zij kan het zo goed als helemaal verwijderen met het " Bye-Bye Pigment " van de LONG-TIME-LINER®.

De specialisten van de LONG-TIME-LINER® ontwikkelden een pigment remover gebaseerd op alkalische oplossingen in hun eigen laboratorium in München, hun motto zo zacht als mogelijk, zo effectief als nodig!

Afhankelijk van de pH-waarde van de huid, kan de alkaline oplossing van het Bye-Bye Pigment dieper doordringen in de huid dan andere pigment verwijderaars die zuur of zouten bevatten.

Een behandeling met het Bye-Bye Pigment is zeer effectief en minder traumatiserend voor de huid.

Door de specifieke training die Daniëlle heeft gevolgd en haar 16 jarige ervaring met permanente make-up bent u in goede handen en is het risico van littekenvorming zeer laag. Alle pigmenten (met inbegrip van camouflage pigmenten) kunnen worden verwijderd, afhankelijk van de diepte van de PMU of tatoeage. Het Bye-Bye Pigment bevat geen zuren of giftige ingrediënten.

De kosten zijn vanaf € 125,- voor de eerste behandeling, eventuele tweede of daar op volgend zijn €95,- per stuk.

Bel nu of boek online een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. Blijf niet langer rondlopen met permanente make-up waarover u niet tevreden bent of u zich ongelukkig over voelt.


Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.