Permanente make-up verwijderen

Zo zacht als mogelijk, zo effectief als nodig!


Permanente make-up, Microblading en tattoo verwijdering!

Bent u niet tevreden over uw huidige permanente make-up hoe het is gezet of heeft u jaren terug permanente make-up gezet en bent u niet tevreden? Dan is er nu de mogelijkheid om uw permanente make-up te laten verwijderen! Bij Danielle van Beauty Planet kunt u nu dan terecht voor het verwijderen van een mislukte permanente make-up, microblading of zelfs tatoeages!

Zij kan het zo goed als helemaal verwijderen met de " Bye-Bye Pigment " van de LONG-TIME-LINER®.

De specialisten van de LONG-TIME-LINER® ontwikkelden een pigment remover gebaseerd op alkalische oplossingen in hun eigen laboratorium in München, hun motto zo zacht als mogelijk, zo effectief als nodig!

Afhankelijk van de pH-waarde van de huid, kan de alkaline oplossing van de Bye-Bye Pigment dieper doordringen in de huid dan andere pigment verwijderaars die zuur of zouten bevatten.

Een behandeling met de Bye-Bye Pigment is zeer effectief en minder traumatiserend voor de huid.

Door de specifieke training die Danielle heeft gevolgd en haar 16 jarige ervaring met permanente make-up bent u in goede handen en is het risico van littekenvorming zeer laag. Alle pigmenten (met inbegrip van camouflage pigmenten) kunnen worden verwijderd, afhankelijk van de diepte van de PMU of tatoeage. De Bye-Bye Pigment bevat geen zuren of giftige ingrediënten.

De kosten zijn vanaf € 125,- voor de eerste behandeling, eventuele tweede of daar op volgend zijn €95,- per stuk.

Bel nu of boek online een afspraak in voor een vrijblijvend advies gesprek, Blijf niet langer rondlopen met permanente make-up waarover u niet tevreden bent of u zich ongelukkig over voelt.


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als u een afspraak heeft staan bij huidtherapeut Kim of Britt deze afspraak gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan ,wij blijven met jullie meedenken. Ieder van ons zal een dag aanwezig zijn op de zaak. En de huidkliniek is gewoon geopend. Op deze manier blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.