Tepel en camouflage

Het mooie van permanente make-up is dat het ook prachtig ingezet kan worden als medische behandeling.
Permanente make-up:

Bij ons allemaal wel bekend als een ondiepe pigmentatie van eyeliners, wenkbrauwen of lippen.

Het mooie van permanente make-up is dat het ook prachtig ingezet kan worden als medische behandeling.

Denk aan alopecia patiënten, na chemokuur, littekens weg camoufleren, maar ook tepelhof pigmentatie.

Borstreconstructie en dan...

Na een lange periode van behandelen is het mogelijk tot het besluit te komen van het laten reconstrueren van de borst(en). Een borstcorrectie is pas echt geslaagd als er ook een mooie tepel en tepelhof aanwezig is. De tepel kan op verschillende manieren worden gemaakt, maar dan nog ontbreekt de kleur en de tepelhof ( Areola).

Met medische pigmentatie is het tegenwoordig mogelijk om een zeer realistisch 3D resultaat te creëren. Een fijn kunstwerkje op zich.
Medische pigmentatie is het in de huid brengen van pigmenten, heel oppervlakkig. Door te spelen met licht en schaduw wordt er een zeer realistisch 3D effect verkregen. De areola specialist gebruikt verschillende naalden voor verschillende effecten en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Zelfs de montgomery kliertjes worden nauwkeurig ingetekend.

Litteken behandeling:
Het is ook heel goed mogelijk om door middel van permanente make-up littekens te camoufleren. Met verschillende kleuren en technieken kunnen we littekens weer de normale huidskleur terug geven maar ook een lip herstellen en de natuurlijke vorm weer terug brengen.

Hoe verloopt nou zo’n behandeling?

Bij uw eerste bezoek wordt er besproken wat uw wensen zijn.: kleur en vorm worden uitgebreid doorgenomen. Na het invullen van een informed consent is het meestal mogelijk daarna direct met de behandeling te starten. De huid kan vooraf evt verdoofd worden met emla creme. De areola / camouflage specialist zal gaan intekenen en het samen met u voor een spiegel bespreken. Alle pigmenten worden klaar gezet en de behandeling kan beginnen.

De pigmentatie duurt gemiddeld 1 uur. De behandeling is niet pijnlijk. Na de behandeling verzorgt de areola / camouflage specialist de huid en krijgt u zalf en nazorg adviezen mee naar huis. De huid dient 3 dagen droog te blijven.
U komt nog 1 a 2 x terug na de eerste behandeling. Tussen de behandelingen zitten minimaal 6 weken. De pigmentatie wordt dan bijgewerkt en de laatste behandeling is de finishing touch. Normaal zult u de pigmentatie eens in de 2-3 jaar moeten laten bijwerken.

Als u in het verleden al een pigmentatie heeft laten zetten kan hier overheen de nieuwe 3D techniek toegepast worden.

Beauty Planet, Grootebroek, info@beautyplanet.nl, www.beautyplanet.nl


Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.