Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen.


Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien je op zoek bent naar een langduriger resultaat, dan is permanente make-up hairstroke of schaduw techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Hairstroke, 3D

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Voordelen 3D wenkbrauwen:
• Niet van echt te onderscheiden
• Meest natuurlijk
• Ook voor mannen

Direct een verbluffend resultaat!

Ombre Techniek

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer je een wenkbrauwpotlood of poeder hebt aangebracht. De ombre techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Deze 2 technieken zijn heel mooi met elkaar te combineren. Hierdoor krijg je bij de aanzet een mooi luchtig 3D effect en in het midden een iets vollere wenkbrauw.

Twijfel niet langer en laat je wenkbrauwen verbeteren met permanente make-up. Je zult verstelt staan van de wakkere en open blik die je hebt na PMU wenkbrauwen.


Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.