Permanente make-up specialist

Ik ben Daniëlle van Mulukom en sinds 2003 troste eigenaresse van Beauty Planet


danielle.jpg

Daniƫlle van Mulukom

In 2002 heb ik mijn diploma voor permanente make-up behaald. Door de jaren heen heb ik vele masterclasses gevolgd en heb ik mij steeds meer verdiept in het mooie vak permanente make-up. 
 
Dit is mijn passie!
Door deze veranderingen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de nieuwste technieken en heb ik besloten om met het mooiste apparaat wat er op de markt te krijgen is te gaan werken.
 
De long time liner,
waarin ik ondertussen elite afgestudeerd ben. Ik heb me gespecialiseerd in wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ook heb ik mijn diploma dermatologie voor schoonheidsspecialiste. Dit geeft mij extra kennis van de huid, die nodig is voor het  op de juiste manier aanbrengen van de permanente make-up.
 
18 jaar ervaring. 
Je bent hier dus helemaal aan het juiste adres! Gemiddeld zet ik 4 tot 5 x permanente make-up per dag. Mijn passie is om mooie en natuurlijke permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner of lippen te maken. Ik neem dan ook altijd uitgebreid de tijd om alles goed door te spreken, te tekenen en de juiste kleur te bepalen.
 
Wil je meer informatie over onze permanente make-up en kennis maken met mij en Beauty Planet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek waarin ik je advies geef over de verschillende technieken en voor en na foto's kan laten zien.
 
Ik hoop je graag te zien bij Beauty Planet!
 
Vriendelijke groet
Daniëlle van Mulukom

Recensie

# Super leuke afspraak gehad vanochtend met Danielle! Het is een echte professional die haar vak geweldig vindt! Ze denkt goed mee en geeft fantastisch advies. Top adres!
 
# Ik kom nu al 4 jaar bij Daniëlle voor mijn wenkbrauwen en Ik krijg altijd veel complimenten over mijn wenkbrauwen. Ieder jaar werkt ze alles weer bij. Het is altijd gezellig en ontspannen. En ik ben altijd erg tevreden :)
 
# Prima behandeling met een prachtig resultaat!
 

20210331-085149.jpg

Noortje van Rietschoten

Onze Noortje versterkt sinds 2023 het permanente make-up team.
 
Na een jaar van studeren en heel veel oefenen heeft Noortje zich gespecialiseerd in wenkbrauwen.
 
Voor prachtige natuurlijke wenkbrauwen of mooie powder brows,

Noortje komt ons team in permanente make-up versterken

 
 Vanaf 2023 is het ook mogelijk om je permanente make-up te laten zetten door onze eigen Noortje!
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.