Permanente make-up specialist

Ik ben Daniëlle van Mulukom en sinds 2003 troste eigenaresse van Beauty Planet


image00021.jpeg

In 2002 heb ik mijn diploma voor permanente make-up behaald. Door de jaren heen heb ik vele masterclasses gevolgd en heb ik mij steeds meer verdiept in het mooie vak permanente make-up. 
 
Dit is mijn passie!
Door deze veranderingen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de nieuwste technieken en heb ik besloten om met het mooiste apparaat wat er op de markt te krijgen is te gaan werken.
 
De long time liner,
waarin ik ondertussen elite afgestudeerd ben. Ik heb me gespecialiseerd in wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ook heb ik mijn diploma dermatologie voor schoonheidsspecialiste. Dit geeft mij extra kennis van de huid, die nodig is voor het  op de juiste manier aanbrengen van de permanente make-up.
 
18 jaar ervaring. 
Je bent hier dus helemaal aan het juiste adres! Gemiddeld zet ik 4 tot 5 x permanente make-up per dag. Mijn passie is om mooie en natuurlijke permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner of lippen te maken. Ik neem dan ook altijd uitgebreid de tijd om alles goed door te spreken, te tekenen en de juiste kleur te bepalen.
 
Wil je meer informatie over onze permanente make-up en kennis maken met mij en Beauty Planet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek waarin ik je advies geef over de verschillende technieken en voor en na foto's kan laten zien.
 
Ik hoop je graag te zien bij Beauty Planet!
 
Vriendelijke groet
Daniëlle van Mulukom

Recensie

# Super leuke afspraak gehad vanochtend met Danielle! Het is een echte professional die haar vak geweldig vindt! Ze denkt goed mee en geeft fantastisch advies. Top adres!
 
# Ik kom nu al 4 jaar bij Daniëlle voor mijn wenkbrauwen en Ik krijg altijd veel complimenten over mijn wenkbrauwen. Ieder jaar werkt ze alles weer bij. Het is altijd gezellig en ontspannen. En ik ben altijd erg tevreden :)
 
# Prima behandeling met een prachtig resultaat!
 

COVID-19 Maatregelen

Lieve klanten van Beauty Planet. 
 
 
Helaas maar waar zullen we deels toch nog sluiten voor het einde van het jaar. 
Vooral jammer omdat het altijd een leuke, gezellige en warme tijd is zo vlak voor de feestdagen. Dat gaan we zeker missen! 
 
 
Maar wat nu? 
De Huidkliniek zal geopend blijven. Dat betekend dat de behandelingen bij Britt en Laura door zullen gaan. 
 
 
Voor het instituut nemen wij contact met je op om een passende oplossing te vinden. 
 
 
Click en Collect is gelukkig wel toegestaan! 
Heb je nog een cadeaubon, een cadeautje of een product nodig? Mail of bel naar Beauty Planet. Wij zijn dagelijks open en bereikbaar. 
Op een afgesproken dag en tijdstip kun je je bestelling ophalen. 
 
 
Dan rest ons alleen nog om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in ons in het afgelopen jaar. Daar zijn we heel dankbaar voor. Ook voor zoveel leuke en gezellige klanten 
Hele fijne en warme dagen voor iedereen en laten we hopen een gezond, positief en liefdevol 2022!! 
 
 
Denk goed om elkaar! 
Veel liefs Team Beauty Planet. 
 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.