Wat is het verschil tussen ombre en 3D wenkbrauwen?

Om het heel makkelijk uit te leggen:

3D: met deze techniek worden er hele fijne lijnstjes gezet in de vorm van uw eigen wenkbrauw. Dit lijken achte haartjes waardoor het een heel natuurlijk en subtiele uitstraling geeft. Dit is ook een perfecte techniek voor het opvullen van van wenkbrauwen die te dun worden of voor wenkbrauwen die een deel missen.

 

Ombre: met deze techniek wordt er een soort schaduw gezet, met een poederachtig effect. Hierbij lijken de wenkbrauwen meer getekend en worden er strakkere lijnen gebruikt. Dit wordt ook wel de glamour brow genoemd. Deze wenkbrauwen zijn meer aanwezig dan de 3D techniek

Ik wil het heel natuurlijk kan dat?

Het is zeker mogelijk om permanente make-up heel natuurlijk en subtiel aan te brengen, geef dit goed aan in uw intake dan wordt de behandeling anders uitgevoerd

Kan ik allergisch zijn voor permanente make-up?

De kans is zeer klein dat u allergisch bent voor permanente make-up, tenzij u allergisch bent voor een kleur.

Het is altijd mogeijk een proefstukje op de arm te doen als er enige twijfel is.

Hoe vaak moet ik mijn PMU bij laten werken?

Het is heel erg afhankelijk van uw huid hoe vaak/snel de permanente make=up zal bijgewerkt moeten worden.

Gemiddeld genomen is dit voor wenkbrauwen 1-2 jaar ( binnen een jaar zijn de kosten maar € 75 )

En voor de ogen en lippen 2 jaar +

Hoe ziet de permanente make-up er uit vlak na het zetten?

De permanente make-up zelf is aan de donkere kant, dit houdt aan voor een week. Daarna gaan er kleine korstejs/schilfertjes vanaf en wordt de permanente make-up ongeveer 30% lichter van kleur.

De huid is de dag van het zetten iets rood en gezwollen, vooral bij de ogen. De dag daarna is daar niks meer van te zien.

Wat mag ik niet na de het zetten van permanente make-up?

De eerste week wordt het afgeraden om met de permanente make-up in het water of in de zon te gaan. Daarnaast mag er ook geen make-up gebruikt worden over de permanente make-up.

Na 7 dagen kan er gewoon alles weer gedaan worden, en hoeft er dus geen rekening worden gehouden met de permanente make-up

Hoe lang blijft permanente make-up nu eigenlijk zichtbaar?

De houdbaarheid van permanente make-up is per persoon heel verschillend.

Ongeveer 80% van de permanente make-up wenkbrauwen heeft na 12-18 maanden een opfris behandeling nodig. Wij geven hier een aanzienlijke korting op als u binnen een jaar weer komt om het bij te laten werken.

De permanente make-up voor de ogen blijft iets langer zitten. Meestal wordt dit na 2 jaar bijgewerkt en soms nog wel langer.


AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina