Couperose

Heb je last van kleine rode adertjes op de wangen, neus of elders in het gezicht?


Kleine fijne vaatjes in het gezicht zorgen soms voor een diffuse roodheid waardoor de huid er niet fris en vitaal uitziet.

Couperose ontstaat doordat er ergens een opeenhoping van verwijde kleine bloedvaten ontstaat. Helaas gaat couperose niet vanzelf over. Met KTP laserbehandelingen of een IPL behandeling is couperose verleden tijd.

Deze vaatjes kunnen soms veroorzaakt worden door rosacea of door andere factoren. Met de Spark Pro laser kun je deze vaatjes behandelen met Intense Pulse Light waardoor de vaatwanden zich sluiten en het vaatje als vanzelf opgeruimd wordt door het lichaam.

Vaatjes kunnen zorgen voor een roodheid in het gezicht die niet altijd wenselijk is. Gelukkig zijn onze lasers uitermate geschikt om veilig en effectief vaatjes te laten verdwijnen.

 

 

 

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

KTP LASER

IPL SPARK PRO


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.