Littekens

Littekens zijn niet alleen ontsierend, maar kunnen ook voor bewegingsbeperkingen zorgen en pijn veroorzaken


Littekens kunnen verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn. In zo'n geval kan de huidtherapeut littekentherapie toepassen.

‘Gewoon’ litteken: Bij de meeste mensen geneest een wondje normaal. Er blijft dan een ‘gewoon’ litteken over. Dit litteken kan wit van kleur worden of juist donkerder dan de normale huidskleur.

Atrofisch litteken: De huid onder het litteken is afgenomen. De huid van het litteken is vaak erg dun en ingetrokken.

Hypertrofische littekens: Brede, roze littekens. Bij een hypertrofisch litteken is te veel collageen weefsel gevormd. Een hypertrofisch litteken ligt boven de huid.

Keloïdale littekens: Deze zijn te vergelijken met hypertrofische littekens maar ze groeien over de grenzen van het wondgebied heen. Keloïdale littekens ontstaan veelal na een trauma en komen gemiddeld meer voor bij negroïde mensen.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.