Huidkliniek

Ontdek wat de huidtherapeut voor uw huid kan betekenen.

Kim Haakman

Huidtherapeute

Het beroep Huidtherapie is een jong, paramedisch beroep. Het is in de jaren zeventig ontstaan door samenvoeging van kennis en vaardigheden van de dermatoloog, de plastisch chirurg en de schoonheidsspecialist.
De huidtherapeut is een paramedisch behandelaar die werkzaam is binnen het domein van de gezonde en de zieke huid. U kunt vrijwel voor elke huidzorg bij de huidtherapeut terecht.


Op de hogeschool van Utrecht heeft Kim de  4-jarige HBO opleiding tot huidtherapeut gevolgd, hier is ze in 2015 aan afgestudeerd. Het beroep opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG; artikel 34).  Dit betekent onder meer dat de titel wettelijk beschermd is en dat een huidtherapeut moet voldoen aan kwaliteitseisen wat betreft beroepsuitoefening, opleiding en ervaring.

De huidtherapeut verleent op professioneel verantwoorde wijze huidtherapeutische zorg en baseert het professioneel handelen op beschikbare wetenschappelijke kennis.

Maarten Façee Schaeffer

Cosmetisch Arts

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts en sinds kort werkzaam voor Beauty Planet Huidkliniek. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen. Dokter Maarten staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.


Dokter Maarten staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen. Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.


Opleiding en ervaring:
Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaar is in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van de NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Naast botox en fillers voert hij ook infuusbehandelingen uit.


Dokter Maarten staat garant voor een professioneel medisch beleid. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).  

Ahmet Turkkani

 


AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina