Actueel nieuws

Kijk hier regelmatig voor ons laatste nieuws en onze nieuwe producten


Blijf op de hoogte van alle recente actualiteiten, interessante ontwikkelingen, maar ook kleine handige tips en informatie.

Beautyplanet

22.05.2023

Wat is PCOS? Hoe herken ik dat?

Binnen Beauty Planet zien wij geregeld vrouwelijke cliënten met klachten als een onzuivere huid en/of acne, een vettere huid, overbeharing of haaruitval. Sommige symptomen zijn opzichzelfstaand maar bij een verzameling van bepaalde symptomen kan dit ook gerelateerd zijn aan de aandoening PCOS.

Beautyplanet

06.03.2023

Acne aanpakken

Acne is vervelend, pijnlijk en sociaal belemmerend.

Beautyplanet

02.02.2023

Met trots laceren wij de mooiste microneedling in huis hebben

Met trots willen we jullie laten weten dat wij een nieuw microneedling systeem hebben.
Vele van jullie kennen onze dermapen al wel, maar we gaan nu een stapje verder.
Dr Killian heeft een microneedling pen ontworden met rood licht en een serum wat direct wordt geinjecteerd met het needelen voor nog beter resultaat.

Beautyplanet

25.11.2022

Echte huid verstrakking zonder inspuitingen.

PRX Therapy is een uniek Pro-Age Concept,
 

Beautyplanet

29.08.2022

Onze nieuwe Spark pro. Diode laser en IPL in 1! De gouden combinatie

Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

Beautyplanet

08.08.2022

Het is zomer...

De zomer is weer in volle gang en dat betekent: SPF! Waarom is dit zo belangrijk, wat doet UV-straling eigenlijk precies en wat betekent dat nou voor onze huid op langere termijn? Dr K kan met haar zonbeschermingsproducten onze huid zowel beschermen als verbeteren tegelijkertijd! Hoe? Lees dan snel verder!

Beautyplanet

01.07.2022

Vitamine D, de zon en mijn huid

Zo fijn weer de zomer. En ja de zon doet ook zeker iets goeds voor mijn huid. Het maakt vitamine D aan!
 
Wat doet vitamine D voor mijn Huid?
Welke huidproblemen kunnen er ontstaan bij een Vitamine D tekort?

Beautyplanet

07.03.2022

De wetenschap achter DR. K

DrK Dermal Health Care is een medi-cosmeceutisch merk, dat als pionier in de wetenschap achter optimale gezondheid van de huid staat. 
Het assortiment van DrK Dermal Health Care bestaat uit een unieke mix van actieve producten, die een gevoelige huid helpt te voorkomen, effectief herstelt en voor een optimale huidgezondheid zorgt. De premium serium behandelen de belangrijkste huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, veroudering en een gevoelige huid. 
Alle producten in het assortiment van DrK zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt.

Beautyplanet

07.03.2022

Forlle’d, een reis naar Japan

Japan loopt ver voor op skincare en technologie, zo hebben zij ook Forlle’d ontwikkeld, dit is een innovatief huidverjongingsconcept uit Japan. Het combineert unieke formules met Nobelprijswinnende technologie. Om zo chronische huidveroudering en photoaging van de huid effectief te bestrijden. Het resultaat? Intensieve, maar heerlijk ontspannende behandelingen op Japanse wijze met producten die de huid effectief verjongen vanuit de diepste huidlaag.

Beautyplanet

07.03.2022

KTP-maand

Wist je dat februari de kortste maand is van het jaar? Februari telt maar 28 dagen, precies het aantal dagen dat je huid nodig heeft om zich compleet te vernieuwen. Daarnaast is februari perfect geschikt om je huid te laten behandelen met de KTP. Deze laser wordt ingezet voor het verwijderen van couperose (bloedvaatjes op de neus en wangen) en pigmentvlekjes. Deze behandeling wordt namelijk niet uitgevoerd wanneer de huid binnen 6 weken wordt blootgesteld aan de zon, om deze reden ben je in de maand februari net op tijd voor de start van het voorjaar.
 
 

Beautyplanet

06.01.2022

Vitamines van het alfabet op jouw huid!

Vitamines haal je uit een groot scala aan groenten & fruit. Het is goed voor je gezondheid, maar de afgelopen jaren is het hiernaast populair geworden als bestanddeel om niet alleen te eten maar in de juiste percentages en formule ook op je huid te smeren!

Beautyplanet

30.12.2021

2022

De kerstdagen hebben we net achter ons gelaten en het nieuwe jaar is in het vooruitzicht. Dagen waarbij we er extra mooi uit willen zien, we de huid willen doen stralen en terugblikken op het afgelopen jaar.

Beautyplanet

22.11.2021

Movember

Voor we het weten vliegt November voorbij en trekken we langzaam naar de feestdagen. Maar laten we, voor zolang het duurt, nog even stilstaan bij deze maand. November is namelijk officieel de Mannenmaand. Sinds 2003 heeft ‘’Movember’’ groot en deels meer dan 1250 gezondheidsprojecten voor mannen over de hele wereld gefinancierd, om onderzoek uit te voeren naar hun gezondheidsproblemen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen de helft minder vaak naar de huisarts gaat, als dat een vrouw dat doet. Om deze reden sterven mannen vaker aan de meest voorkomend doodsoorzaken, wel 8 op de 10.   
Ondanks dat de gelijkheid tussen mannen en vrouwen afneemt in Nederland, en genderneutraal het nieuwe nu wordt, is dit iets dat we in de behandeling van de huid niet moeten doen. Wist je namelijk dat mannen en vrouwen een hele andere huidstructuur hebben?  

Beautyplanet

09.11.2021

De dag van de Huidtherapeuten

Afgelopen zaterdag was het ´De dag van de huidtherapeuten´ van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten, afgekort het NVH. Ook Britt en Laura, onze huidtherapeuten, zijn aangesloten bij deze vereniging.

09.11.2021

Onze nieuwe huidtherapeut

Welkom op de website, 
 
Mijn naam is Laura Voogel en ik ben als huidtherapeut het nieuwste lid dat het team van BeautyPlanet versterkt.  
Mijn grote passie is de huid en het is dan ook een droom dat werkelijkheid wordt om als huidtherapeut, in het werkveld, te mogen werken. 
Ik zal mij focussen op de laserbehandelingen, peelings voor acne- & pigmentproblematiek en overige huidproblemen die in de huidkliniek worden behandeld. 
Niet alleen de huid, maar ook een gezonde levensstijl vind ik belangrijk, in combinatie met goede voeding. Om deze reden ben ik op vrije dagen te vinden in mijn moestuin, waar ik groenten en fruit kweek in mijn kas. Daarnaast heb ik als hobby om zelf kaarsen te maken van sojawas, want ook van gezellige avonden houd ik, waarbij mijn pommeriaantje altijd aanschuift. Daarnaast is sojawas milieuvriendelijk, wat ik een belangrijk aspect vind. Wist u dat PhFormula dat ook is? De meeste producten zijn zelfs vegan! 
 
Graag zie ik U in de toekomst in de praktijk als cliënt of voor een vrijblijvend intakegesprek.

Beautyplanet

15.06.2020

Eenvoudige maar effectieve huidverzorging voor mannen

De afgelopen jaren zijn de interesses en levensstijl van veel mannen veranderd. We leven nu in het tijdperk van metroseksualiteit, waar mannen het uiterlijk belangrijker vinden. 

Beautyplanet

24.08.2020

Wat is chronische roodheid of rosacea?

De meesten van ons worden soms een beetje rood. We blozen als het heet is, blozen als we ons schamen, of worden over het algemeen een beetje rood bij extreme temperaturen. Maar chronische roodheid van de huid - vooral het gezicht - is een andere zaak.

Beautyplanet

20.07.2020

Water en je huid

Zo'n 50 tot 70 procent van ons lichaam bestaat uit water. We verliezen elke dag water, zonder het te beseffen, dus het is belangrijk om de watervoorziening van ons lichaam aan te vullen. Water helpt bij circulatie, vertering, opname en uitscheiding. Het verhoogt onze stofwisseling en verbetert ons spijsverteringssysteem, dat gifstoffen en afvalstoffen uit ons lichaam verwijdert.

Beautyplanet

04.05.2020

Hoe belangrijk is de pH waarde van onze huid?

Zoals de meeste dingen in het leven, is balans nodig om gelukkig te zijn. En de pH waarde van je huid is een redelijk goede indicatie van hoe gelukkig - of niet - je huid is. De gezondheid van uw huid kan worden gemeten aan het beschermen van dat gezonde evenwicht in de zuurgraad. 

Beautyplanet

25.05.2020

Wat is SPF en waarom heb ik het nodig?

De meesten van ons weten hoe een lichte verbrande huid aanvoelt - op zijn minst een beetje prikken, wat roodheid en wat jeuk. Ernstigere zonnebrand kan blaarvorming, intensere pijn en soms duizeligheid, vermoeidheid en misselijkheid tot gevolg hebben. Zonnebrand wordt specifiek veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de schadelijke UV-stralen van de zon, waarvan er drie soorten zijn: UVA, UVB en UVC.  Zowel UVA- als UVB-stralen kunnen huidkanker veroorzaken. En dat zonnebrand kan optreden na slechts minimale blootstelling, laat precies zien hoe krachtig de zon kan zijn...

Beautyplanet

18.05.2020

Hoe kunnen we tekenen van veroudering behandelen?

We weten allemaal dat veroudering een feit is in het leven. Het overkomt iedereen en manifesteert zich op veel manieren, of we het nu leuk vinden of niet. Veroudering hoeft niet oud te zijn. Veroudering betekent niet dat het plezier voorbij is. En veroudering betekent niet dat we er nog steeds niet goed uitzien of ons goed voelen.

Beautyplanet

20.04.2020

Wat vitamine C voor de huid kan doen

Vitamine C is heel belangrijk voor ons lichaam. We weten dat vitamine C zorgt voor gezonde botten en tanden, de algehele immuniteit verhoogt en zelfs helpt de bloeddruk te verlagen.

Beautyplanet

16.04.2020

Waarom is hydratatie zo belangrijk?

Er wordt vaak verteld dat water belangrijk is voor de huid, maar waarom? Hydratatie is inderdaad essentieel voor een gezonde huid en veel huidproblemen kunnen zelfs verergeren of zelfs worden veroorzaakt door een vochtarme huid.

Beautyplanet

20.04.2020

Wat te doen tegen acne

Acne - het woord dat door tieners wordt gevreesd. Cosmetisch storend en vaak pijnlijk, het is de meest voorkomende huidaandoening ter wereld. Hoewel acne het meest voorkomt bij tieners en jongvolwassenen, kan het mensen van alle leeftijden treffen.

Beautyplanet

06.04.2020

Waarom is het belangrijk om de huid rond onze ogen te behandelen?

Het gebied rond de ogen is een van de meest gevoelige huid van ons lichaam. Daar moet goed voor worden gezorgd.

Beautyplanet

30.03.2020

Retinol een onmisbaar ingrediënt

We hebben allemaal het woord retinol gehoord, maar heel weinig mensen weten wat het eigenlijk betekent. Belangrijk om te weten dat het wonderen kan doen voor je huid.

Beautyplanet

08.04.2020

@Home treatment van pH Formula

Was de lucht eerder zo helderblauw? Hoorden wij de vogels altijd al zo mooi zingen? Genieten we nog intenser van de kleine dingen dan voorheen? Waarschijnlijk wel, maar dan maakte het verkeer de lucht vuiler en ons leven was te druk om het echt te zien, horen, voelen, proeven en ruiken.

Beautyplanet

16.03.2020

Coronavirus

Lieve allemaal
 
Het is nu al het woord van 2020, het Corona virus.
Het is belangrijk nieuws in de media en ook wij...

Beautyplanet

24.03.2020

Coronavirus

Lieve allemaal
 
Het is een bizarre tijd dat weten wij allemaal.
Maar in de meest moeilijke tijden brengt het ook mooie dingen met zich mee...

Beautyplanet

03.03.2020

Acne? Plan nu een gratis intake gesprek

Wij helpen jou om van je puistjes af te komen.
 
De medische term voor puistjes is acne.
Bijna iedereen heeft er wel eens last van.
Het gevoel van een drukkend rood plekje op je gezicht dat zich langzaamaan tot een pijnlijk wit bultje vormt.

Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.