Specialisten

Professionele zorg in een persoonlijke en vriendelijke sfeer

Maak kennis met onze specialisten


huidtherapeutkim.jpg

Huidtherapeute Kim Haakman

Opleiding en ervaring
Kim is vanaf 2009 werkzaam bij Beauty Planet, waar ze begon als allround huidspecialist. Op de Hogeschool van Utrecht heeft Kim de 4-jarige HBO opleiding tot huidtherapeut gevolgd, hier is ze in 2015 afgestudeerd. Het is heel mooi om als paramedicus zorg te hebben voor ons grootste orgaan: de huid. Veel mensen met een huidaandoening worden hierdoor belemmerd in hun dagelijkse doen. Mijn passie is het leren voorkomen, omgaan met en het adequaat behandelen van huidproblemen, zodat mijn cliënten weer stralend Beauty Planet verlaten. 
 
Het beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG; artikel 34). Dit betekent onder meer dat de titel wettelijk beschermd is en dat een huidtherapeut moet voldoen aan kwaliteitseisen wat betreft beroepsuitoefening, opleiding en ervaring.

screenshot-20210331-084741-ds-file.jpg

Huidtherapeute Britt Oosterhuis

Opleiding en ervaring:
Britt heeft de vierjarige HBO opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en is in 2018 afgestudeerd. Daarnaast heeft ze gedurende haar opleiding ook de minor voeding gevolgd. Een gezonde huid begint immers van binnenuit! Britt haar passie ligt bij de cosmetische kant van het vak en is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals chemische peelings, acne, dermapen, laser- en IPL en het geven van aanvullend productadvies. “De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, als iemand letterlijk of figuurlijk niet goed in zijn of haar vel zit dan zie je dat! Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen en vragen.”
 
Het beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG; artikel 34). Dit betekent onder meer dat de titel wettelijk beschermd is en dat een huidtherapeut moet voldoen aan kwaliteitseisen wat betreft beroepsuitoefening, opleiding en ervaring.

Dokter.jpg

Cosmetisch Arts Robin Snijders

Voor Robin was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk, dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.
 
Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Zijn doel is om een frisse uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.
 
Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.
 
Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

COVID-19 Maatregelen

Je kunt de afspraak niet door laten gaan wanneer:
1. Je last heeft van een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts.
2. Één van je huisgenoten last heeft van benauwdheidsklachten of koorts. Blijf dan thuis. 
3.. Iemand in uw directe omgeving het virus heeft opgelopen.
 
Daarnaast vragen wij je:
1. Kom precies optijd (niet te vroeg en niet te laat) zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte.
2. Bij binnenkomst jouw handen te desinfecteren. Er staat desinfectie op de tafel voor je klaar. 
3. Wij vragen je bij binnenkomst een mondneus masker te dragen, deze mag natuurlijk afgedaan worden zodra je in de behandelstoel ligt. 
 
Producten en cadeaubonnen kunnen alleen op bestelling afgehaald worden.
Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 


  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.