Specialisten

Professionele zorg in een persoonlijke en vriendelijke sfeer

Maak kennis met onze specialisten


screenshot-20210331-084741-ds-file.jpg

Huidtherapeute Britt Oosterhuis

Opleiding en ervaring:
Britt heeft de vierjarige HBO opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en is in 2018 afgestudeerd. Daarnaast heeft ze gedurende haar opleiding ook de minor voeding gevolgd. Een gezonde huid begint immers van binnenuit! Britt haar passie ligt bij de cosmetische kant van het vak en is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals chemische peelings, acne, dermapen, laser- en IPL en het geven van aanvullend productadvies. “De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, als iemand letterlijk of figuurlijk niet goed in zijn of haar vel zit dan zie je dat! Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen en vragen.”
 
Het beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG; artikel 34). Dit betekent onder meer dat de titel wettelijk beschermd is en dat een huidtherapeut moet voldoen aan kwaliteitseisen wat betreft beroepsuitoefening, opleiding en ervaring.

Huidtherapeute Laura Voogel

Opleiding en ervaring:
Mijn naam is Laura Voogel en ik ben als huidtherapeut het nieuwste lid dat het team van BeautyPlanet versterkt. Ik heb de vierjarige HBO opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en ben in 2021 afgestudeerd.
Mijn grote passie is de huid en het is dan ook een droom dat werkelijkheid wordt om als huidtherapeut, in het werkveld, te mogen werken.
Ik zal mij focussen op de laserbehandelingen, peelings voor acne- & pigmentproblematiek en overige huidproblemen die in de huidkliniek worden behandeld.
Niet alleen de huid, maar ook een gezonde levensstijl vind ik belangrijk, in combinatie met goede voeding. Om deze reden ben ik op vrije dagen te vinden in mijn moestuin, waar ik groenten en fruit kweek in mijn kas. Daarnaast heb ik als hobby om zelf kaarsen te maken van sojawas, want ook van gezellige avonden houd ik, waarbij mijn pommeriaantje altijd aanschuift. Daarnaast is sojawas milieuvriendelijk, wat ik een belangrijk aspect vind. Wist u dat PhFormula dat ook is? De meeste producten zijn zelfs vegan!
Graag zie ik U in de toekomst in de praktijk als cliënt of voor een vrijblijvend intakegesprek.
 
 
Het beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG; artikel 34). Dit betekent onder meer dat de titel wettelijk beschermd is en dat een huidtherapeut moet voldoen aan kwaliteitseisen wat betreft beroepsuitoefening, opleiding en ervaring.
 

oip.jfif

Wij werken samen met Kliniek Natuurlijk Jong

ACTIE definitief ontharen!

 Medcos IPL

De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van hoogenergetisch licht om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien.  
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld.
Ideaal is het als de haren echt donker zijn. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn niet te behandelen.
 
De IPL behandelingen zorgen voor reductie van de haargroei, helaas niet voor 100% definitieve ontharing.
 
Onderbenen van €100,- nu voor €100,- per behandeling maar met de onderdelen oksels en bikinilijn gratis.
 
Enkel de Onderbenen van €100,- nu voor €75,- per behandeling.
Deze prijzen gelden gedurende het gehele behandeltraject (8-10 behandelingen).
 
Welke behandeling het meest geschikt is wordt in een intake gesprek uitvoerig met je besproken.
Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.