Menu
Afspraak maken

De behandeling - Permanente Make-up

Deskundige PMU voor duurzame schoonheid

Ontdek hoe permanente make-up uw uitstraling kan verfijnen en vereenvoudigen. Onze behandelingen zijn aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en gericht op het behalen van langdurige resultaten.

Beauty Planet

Uitvoeringsproces van PMU

Gedetailleerde kunst
De PMU-behandeling omvat twee sessies voor een natuurlijke opbouw en ruimte voor aanpassingen. Elke sessie draagt bij aan de finesse van het eindresultaat, zodat u langer geniet van uw verfijnde make-up.

Intake en pigmentselectie

Eerste stappen
Een grondige intake waarbij gezichtsvorm en pigmentkeuze centraal staan, gevolgd door een zorgvuldig uitgetekende voorbeeldapplicatie. Dit verzekert dat de PMU perfect bij uw stijl past.

Richtlijnen en zorgadviezen

Optimalisatie van PMU
Het volgen van onze richtlijnen voor en na de PMU-behandeling zorgt voor het beste hechting van het pigment en een vlekkeloze genezing. Van voedingsadvies tot nazorg, wij begeleiden u door het hele proces.

Aanbevolen voor PMU-succes

Essentiële Tips

• Voedingsadviezen en supplementengebruik zijn cruciaal om het genezingsproces te ondersteunen en de kwaliteit van PMU te waarborgen.
• Specifieke aandacht voor het onderhoud van de PMU, zoals het minimaliseren van zwelling en het voorkomen van kleurvervaging, is essentieel.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden