Menu
Afspraak maken

Innovatieve Permanente Make-up met Long Time Liner

De Finesse van PMU-Technologie

Beauty Planet

Toonaangevende precisie en comfort

Geavanceerde apparatuur en inktkwaliteit
Met de expertise van Long Time Liner leveren we uitmuntende precisie en duurzaamheid in permanente make-up. Onze zorgvuldig geselecteerde inkten zijn vrij van schadelijke stoffen, vegan en dierproefvrij, wat zorgt voor een veilige en verantwoorde PMU-ervaring. De Long Time Liner-apparatuur staat bekend om zijn zachte aanpak die de huid respecteert en herstel bevordert, wat resulteert in een comfortabele behandeling met minimale roodheid en zwelling.

Uw veiligheid en tevredenheid voorop

GGD-Gecertificeerde praktijk
In onze praktijk, die voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen, bent u verzekerd van een veilige behandeling. Elke sessie wordt uitgevoerd volgens strikte hygiënevoorschriften met als doel uw welzijn en tevredenheid. Het consult begint met een grondige analyse van uw gezichtsvorm en huidtint, gevolgd door een informatieve sessie om uw vragen en zorgen aan te pakken, waarbij we samen met u de gewenste uitkomst visualiseren.

Perfectioneer uw uitstraling

Met Long Time Liner belooft Beauty Planet een hoogstaande permanente make-up behandeling die elegantie en precisie uitstraalt, zorgvuldig aangepast aan uw individuele schoonheidsbehoeften. Geniet van onze uitgebreide en zorgvuldige benadering waarbij we de nieuwste technieken gebruiken voor een PMU-resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Elk detail wordt met de grootste zorg aangebracht, en wij staan klaar om elke sessie aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren voor een resultaat waar u langdurig van zult genieten.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden