Menu
Afspraak maken

Permanente eyeliner: voor altijd mooie ogen

Natuurlijke en expressieve oogmake-up zonder moeite

Ontdek de kunst van permanente eyeliner bij Beauty Planet. Of u nu subtiele accenten wilt of een opvallendere look, onze permanente make-up opties zorgen voor sprekende ogen zonder dagelijkse moeite. Vergeet het uitlopen van traditionele eyeliner en geniet van een perfecte look die blijft.

Beauty Planet

Infralash: subtiele accenten

Natuurlijk Effect
Kies voor een Infralash, een subtiele lijn tussen de wimpers die een natuurlijk effect geeft en de wimperaanzet voller laat lijken. Ideaal voor diegenen die een verfijnde en bescheiden oogopslag wensen.

Klassieke Eyeliner: definitie en expressie

Sprekende Ogen
Voor een traditionelere aanpak biedt onze klassieke eyeliner een volle lijn die uw ogen direct meer doet spreken. Deze methode is perfect voor wie gewend is aan een dagelijkse eyeliner en een blijvend expressieve blik wil.

XL Liner: Gedurfde Uitstraling

Statement Look
Ga voor onze XL Liner als u houdt van een opvallende look. Deze extra dikke eyeliner met een elegante wing is een statement op zich, waarmee u een onmiskenbaar impactvolle uitstraling creëert.

Afspraak maken

Wilt u elke dag wakker worden met perfecte ogen, zonder de moeite van het aanbrengen van make-up? Kies voor de permanente eyeliner van Beauty Planet. Boek nu uw afspraak voor een professionele consultatie en behandeling, en geniet van oogverblindend mooie ogen, elke dag weer.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden