Menu
Afspraak maken

Permanente Make-Up Lippen: natuurlijke schoonheid

Herstel kleur en contouren met PMU

Naarmate we ouder worden, verliezen onze lippen hun kleur en definitie. Bij Beauty Planet bieden we permanente make-up oplossingen voor lippen om hun natuurlijke volheid en kleur terug te brengen. Onze methodes, waaronder lipliner met shadow en fulllips, creëren lippen die altijd perfect ogen.

Beauty Planet

Lipliner met Shadow: Subtiele Perfectionering

Natuurlijke Contouren
Onze lipliner met shadow-techniek biedt een zachte, natuurlijke look door de liplijn subtiel in te schaduwen. Deze methode corrigeert oneffenheden en zorgt voor een soepel verloop van de lijn, ideaal voor diegenen die een subtiele maar gedefinieerde liplijn wensen.

Fulllips: volledige kleurvernieuwing

Levendige Lippen
Voor lippen die meer kleur nodig hebben, is de fulllips-techniek ideaal. Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen in uw gewenste tint, variërend van natuurlijke kleuren tot een gedurfde rode lippenstiftlook, voor een blijvend perfect resultaat.

Uw behandelproces

Gepersonaliseerde aanpak
Uw behandeling omvat twee sessies, waarbij pigment laag voor laag wordt toegevoegd voor het mooiste resultaat. Tussen deze sessies in, die ongeveer 1 tot 1,5 uur duren, kunt u wijzigingen aanbrengen voor een resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

Afspraak maken

Klaar voor prachtig gedefinieerde en gekleurde lippen zonder dagelijkse moeite? Boek uw afspraak bij Beauty Planet en ontdek de voordelen van permanente make-up voor lippen. Samen met u creëren we een look die natuurlijk, mooi en duurzaam is.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden