Menu
Afspraak maken

Permanente Make-up verwijderen

Professionele Correctie van PMU

Ontevreden over uw permanente make-up of op zoek naar een oplossing voor oudere PMU? Beauty Planet biedt een gespecialiseerde service om ongewenste permanente make-up, microblading of tatoeages veilig en effectief te verwijderen.

Beauty Planet

Het verwijderingsproces

Expertise en Technologie
Met behulp van "Bye-Bye Pigment" van LONG-TIME-LINER®, een innovatieve pigmentverwijderaar ontwikkeld in München, kunnen wij uw PMU voorzichtig en doeltreffend verwijderen. Deze methode dringt dieper door in de huid voor een effectievere verwijdering, zonder gebruik van schadelijke zuren.

Uw behandelplan

Persoonlijke Aanpak
Elke verwijderingssessie wordt geleid door Daniëlle, onze PMU-expert met 16 jaar ervaring, die zorgt voor een behandeling met minimale huidtrauma. Een zorgvuldig plan wordt opgesteld om alle soorten pigmenten te verwijderen, terwijl de gezondheid van uw huid onze prioriteit blijft.

Kosten en afspraken

Transparante Tarieven
Met een starttarief van € 125,- voor de eerste behandeling en € 95,- voor eventuele vervolgbehandelingen, zetten we ons in voor toegankelijke kwaliteitszorg. Reserveer uw plek voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons uw PMU zorgen wegnemen.

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u af van permanente make-up die niet meer voldoet aan uw huidige wensen? Boek een consult bij Beauty Planet voor een zorgvuldige beoordeling en een behandelplan op maat.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden