Menu
Afspraak maken

Perfectioneer uw wenkbrauwen met permanente make-up

Natuurlijke schoonheid, elke dag weer

Ontdek hoe permanente make-up uw wenkbrauwen transformeert bij Beauty Planet. Of u nu gaat voor een subtiel of meer uitgesproken effect, onze geavanceerde technieken bieden volle, natuurlijke wenkbrauwen die uw ogen accentueren en uw gezichtsstructuur complementeren.

Beauty Planet
Beauty Planet

Hairstroke 3D: fijne, natuurlijke haartjes

Natuurlijk uiterlijk
Kies voor de Hairstroke 3D-methode voor het effect van fijne, natuurlijke haartjes. Perfect voor het opvullen en perfectioneren van dunne of onregelmatige wenkbrauwen, waardoor u een prachtig natuurlijke en vollere wenkbrauw krijgt.

Ombre techniek: poederige wenkbrauwen

Subtiel en zacht
De Ombre techniek simuleert het effect van poederige wenkbrauwen, ideaal voor diegenen die een zachtere, meer gevulde look wensen. Het resulteert in een natuurlijke, maar meer gedefinieerde wenkbrauw.

Combinatietechnieken voor diversiteit

Veelzijdige stijlen
De combinatie van Hairstroke 3D en Ombre biedt het beste van beide werelden: natuurlijke lichtheid bij de aanzet en vollere definitie in het midden. Deze techniek biedt veelzijdige stijlen die aansluiten bij uw unieke voorkeuren.

Afspraak maken

Bent u klaar om wakker te worden met perfect gevormde wenkbrauwen elke dag? Boek een afspraak bij Beauty Planet voor een professionele behandeling van permanente make-up voor uw wenkbrauwen en geniet van een zorgeloze en prachtige uitstraling, dag na dag.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden