Expert in huidverbetering en schoonheid.

Gewaardeerd als de derde beste Salon van Nederland.

Na jaren ervaring en professioneel onderzoek naar verschillende behandelmethodes op gebied van huidverbetering en schoonheid biedt Beauty Planet u de hoogste kwaliteit producten en behandelingen aan. Wij streven er naar om u een goed advies te geven, zodat u met een heerlijk gevoel en een goed resultaat de salon verlaat.

Wij werken met 5 professionele huidspecialisten en 2 pedicures. In ons instituut werken we met 2 master opgeleide permanente make-up specialisten en zetten we permanente make-up op hoog niveau. Daarnaast hebben we 2 voedingsdeskundige die u helpen strakker en slanker te worden met het Straight away afslankprogramma.

In onze huidkliniek biedt de huidtherapeute behandelingen aan voor de probleem huid, oedeem- en littekenbehandelingen. Ook bieden we laser-behandelingen aan tegen vaatjes, couperose en pigment. En u kunt bij ons terecht voor definitief ontharen. In de huidkliniek werken we ook met een cosmetisch arts die is gespecialiseerd in fillers & botox.


Wij hopen u graag te ontmoeten bij Beauty Planet.

Met vriendelijke groeten van Danielle, Kim, Eline, Renate en Britt

 

 

 


Beauty Planet 15 jaar!

Wat hebben wij 6 Oktober een geweldige dag  met ons 15 jarig bestaan!
Een prachtige open dag met veel animo en daarna een geweldige receptie met veel lieve woorden. Iedereen bedankt!!!AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina

  • pH formula
  • Nimue
  • Straight Away
  • Malu Wilz