Waar huidverbetering en
ontspanning samen komen

Beauty Planet

Wij zijn expert in
huidverbetering en schoonheid

Wij zijn gewaardeerd als de derde beste Salon van Nederland.
Nu zijn we op zoek naar jou, bekijk onze vacature!


Na jaren ervaring en professioneel onderzoek naar verschillende behandelmethodes op gebied van huidverbetering en schoonheid biedt Beauty Planet de hoogste kwaliteit producten en behandelingen aan. Wij streven er naar om je een goed advies te geven, zodat je met een heerlijk gevoel en een goed resultaat de salon verlaat. 


Specialisten

Wij werken met 6 professionele huidspecialisten.
In ons instituut werken we met een master opgeleide permanente make-up specialist en zetten we permanente make-up op hoog niveau.

Bij ons in de huidkliniek werken 2 HBO opgeleidde huidtherapeuten en 1 huidtherapeute in opleiding. In de huidkliniek bieden onze huidtherapeuten behandelingen aan voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Ook bieden we laserbehandelingen aan tegen couperose en pigment. Je kunt ook bij ons terecht voor definitieve ontharing, en behandelingen tegen pigmentstoringen.

Wij hopen je graag te ontmoeten bij Beauty Planet.

Tot ziens,
Danielle, Renate, Britt, Lesley, Noortje en Sandra.

Beauty Planet

De Salon

Beauty Planet opende haar deuren op 4 oktober 2003. Sindsdien is de tijd erg snel gegaan en is het team in de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2015 is Beauty Planet uitgebreid met een eigen huidkliniek.
Met de komst van de huidkliniek is er een samenwerking tot stand gekomen met een cosmetisch arts en huidtherapeuten, ook weten steeds meer huisartsen en specialisten ons te vinden.

Beauty Planet

Unieke huidanalyse met de Observ huidscan.

OBSERV, maak het onzichtbare zichtbaar.
 
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.

Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.
 
Maar hoe werkt dit?
De Observ520x heeft 6 verschillende huidanalyse-modi en maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, wat compleet veilig is voor de huid. Dit maakt het mogelijk om de huid te scannen en ons inzicht te geven in jouw huidconditie, zoals:
• Poriestructuur
• Diepte van de aanwezige lijntjes en rimpels
• Doorbloeding van de huid (couperose en rosacea)
• Pigmentschade
• Talg- & vochtgehalte
 
De gehele maand januari boek je de OBSERV met een kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor €49,95

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op