Waar huidverbetering en
ontspanning samen komen

Beauty Planet

Wij zijn expert in
huidverbetering en schoonheid

Wij zijn gewaardeerd als de derde beste Salon van Nederland


Na jaren ervaring en professioneel onderzoek naar verschillende behandelmethodes op gebied van huidverbetering en schoonheid biedt Beauty Planet de hoogste kwaliteit producten en behandelingen aan. Wij streven er naar om je een goed advies te geven, zodat je met een heerlijk gevoel en een goed resultaat de salon verlaat. 

Specialisten

Wij werken met 5 professionele huidspecialisten en 2 pedicures. In ons instituut werken we met een master opgeleide permanente make-up specialist en zetten we permanente make-up op hoog niveau.

Daarnaast hebben we 2 voedingsdeskundige die je helpen om strakker en slanker te worden met het Straight away afslankprogramma.

In de huidkliniek bieden onze huidtherapeuten behandelingen aan voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Ook bieden we laser-behandelingen aan tegen vaatjes, couperose en pigment. Je kunt ook bij ons terecht voor definitief ontharen. In de huidkliniek werken we ook met een cosmetisch arts die is gespecialiseerd in injectables.

Wij hopen jullie graag te ontmoeten bij Beauty Planet.

Tot ziens,
Danielle, Kim, Eline, Renate, Britt, Sandra en Britt 

Beauty Planet

De Salon

Beauty Planet opende haar deuren op 4 oktober 2003. Sindsdien is de tijd erg snel gegaan en is het team in de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2015 is Beauty Planet uitgebreid met een eigen huidkliniek.
Met de komst van de huidkliniek is er een samenwerking tot stand gekomen met een cosmetisch arts en huidtherapeuten, ook weten steeds meer huisartsen en specialisten ons te vinden.

Beauty Planet

COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als je een afspraak hebt staan bij de huidtherapeuten Kim of Britt deze gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan, wij blijven met jullie meedenken. De bestellingen kunnen weer afgehaald worden. Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op