Voel je elke dag
mooi en stralend

Maandag t/m zaterdag vanaf 09 uur geopend!

Beauty Planet

Maandag t/m zaterdag vanaf 09 uur geopend!

Permanente make-up

Voor een krachtige uitstraling met een natuurlijke look!


Welkom bij PMU Beauty Planet. Ik ben Daniëlle van Mulukom en sinds 2003 troste eigenaresse van Beauty Planet. In 2002 heb ik mijn diploma voor permanente make-up behaald. Door de jaren heen heb ik vele masterclasses gevolgd en heb ik mij steeds meer verdiept in het mooie vak permanente make-up. Een vak dat in 2014 steeds meer groeide met nog betere en natuurlijke technieken voor een mooi resultaat.
 
 

Dit is mijn passie!

Door deze veranderingen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de nieuwste technieken en heb ik besloten om met het mooiste apparaat wat er op de markt te krijgen is te gaan samenwerken.
 
De long time liner, waarin ik ondertussen elite afgestudeerd ben. Het is belangrijk om een uitgebreide kennis te hebben op het gebied van kleurenleer en de menselijke huid. Ik heb mij gespecialiseerd in wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ook heb ik mijn diploma voor dermatologie voor schoonheidsspecialiste, dit helpt mij heel erg in de kennis van de huid die nodig is voor het juist zetten van de permanente make-up.
 
U bent hier dus helemaal aan het juiste adres! 18 jaar ervaring en gemiddeld zet ik 4 tot 5 x permanente make-up per dag. Dit is mijn passie!

Beauty Planet

Intake gesprek

Mijn passie is om mooie en natuurlijk gezette wenkbrauwen, eyeliner of lippen bij u te maken. Ik neem dan ook altijd uitgebreid de tijd om alles goed door te spreken, te tekenen en de juiste kleur te bepalen.

Wilt u meer informatie over onze permanente make-up en kennis maken met mij en Beauty Planet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek waarin ik u advies geef over de verschillende technieken en u voor en na foto's kan laten zien.

Ik hoop u graag te zien bij Beauty Planet.

Vriendelijke groet
Daniëlle van Mulukom

Beauty Planet

COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als u een afspraak heeft staan bij huidtherapeut Kim of Britt deze afspraak gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan ,wij blijven met jullie meedenken. Ieder van ons zal een dag aanwezig zijn op de zaak. En de huidkliniek is gewoon geopend. Op deze manier blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.