Permanente make-up

Nieuwe behandelingen bij Beauty Planet

Lipliner
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen.

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Iedere onvolkomenheid in uw wenkbrauwen wordt met de permanente make-up onzichtbaar.

Eyeliner
Oogleden en wimpers laten ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard ook worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt de permanente make-up tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag


Long Time Liner

Na intensieve trainingen kunnen wij u meedelen dat wij de Rolls Royce onder de permanente make-up apparaten bij Beauty Planet hebben.

Long Time Liner is pionier op het vakgebied van permanente make-up en blíjft innoveren. Men zegt dan ook dat Long Time Liner DE Rolls Royce onder de permanente make-up apparatuur is! En dát is het!AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina