Wij laten u en uw huid weer stralen 

Maandag t/m vrijdag vanaf 09 uur geopend!

Beauty Planet

Maandag t/m vrijdag vanaf 09 uur geopend!

De expert in huidverbetering,
paramedische & cosmetische zorg.

Beauty Planet Huidkliniek valt onder de medische contactberoepen en zal daarom geopend blijven. Je afspraak blijft gewoon op dezelfde dag en tijdstip staan.
 
Lieve groet Britt en Lesley
Huidtherapeuten bij Beauty Planet Huidkliniek


Heb je een huidprobleem, kom langs voor een gratis advies bij een van onze huidtherapeuten van Beauty Planet in Grootebroek.

Wij zorgen voor jouw huid

Van jong tot oud komen vaak de meest uiteenlopende huidaandoeningen voor. Wie kent ze niet: jeugdpuistjes en andere vormen van acné, overbeharing, pigmentvlekken, hinderlijke steelwratjes, verwijde bloedvaatjes en littekens.

Tot een aantal jaar geleden konden patiënten met huidproblemen alleen terecht bij de dermatoloog, plastisch chirurg of huisarts. Tegenwoordig kun je ook terecht bij een huidtherapeut.

In de huidkliniek werken we met twee HBO opgeleide huidtherapeuten en een cosmetisch arts die is gespecialiseerd in fillers & botox.

Wij hopen je graag te ontmoeten bij Beauty Planet Huidkliniek.
Britt Oosterhuis, Lesley jasper en Daniëlle van Mulukom

Beauty Planet

Intake gesprek

Doorverwijzing of eigen afspraak maken.
Je kunt naar Beauty Planet Huidkliniek verwezen worden door een arts of specialist maar je kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken.
Om te kunnen vaststellen of de specialisten van Beauty Planet je kunnen helpen en op welke manier, vindt er altijd eerst een intake gesprek plaats.
Het intake gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. 

Beauty Planet

Observ huidscan

Maak het onzichtbare zichtbaar.
Dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag zichtbaar te maken.
Wist je dat problemen of aandoeningen vaak beginnen in de diepere huidlagen? Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee wordt de eerste stap gezet naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste persoonlijke behandelplan opstellen.
 
Naar de Observ pagina

Beauty Planet

Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.