Menu
Afspraak maken

Professionele huidbehandelingen voor elke behoefte

Afgestemde behandelingen en innovatie in huidverzorging

Bij Beauty Planet staat maatwerk centraal in onze huidbehandelingen. Wij combineren innovatieve technieken en persoonlijke zorg om aan elke specifieke huidbehoefte te voldoen, met als doel een stralende en gezonde huid.

Kennismakingsbehandeling

Maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en laat ons uw huid analyseren en behandelen, afgestemd op uw unieke huidbehoeften.

Gespecialiseerde acnetherapie

Ontdek onze acnetherapieën, ontworpen om effectief acne en gerelateerde huidproblemen aan te pakken voor een heldere en gezonde huid.

Bindweefseltherapie

Ontdek de impact van bindweefseltherapie bij Beauty Planet, een diepgaande behandeling die natuurlijke huidverjonging activeert voor een zichtbaar frissere uitstraling.

Cryotherapie

Kies voor cryotherapie bij Beauty Planet en ervaar een snelle en effectieve behandeling voor diverse goedaardige huidaandoeningen, waardoor uw huid weer schoon en gezond wordt.

Make-up

Ervaar professionele make-up services voor bruiloften en speciale gelegenheden bij Beauty Planet, waar natuurlijke schoonheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

SkinPen Microneedling

Ervaar de kracht van de SkinPen voor diepgaande huidvernieuwing met medische precisie bij Beauty Planet, ideaal voor het aanpakken van diverse huidproblemen met minimaal herstel.

Pigmentbehandelingen

Lees alle informatie over onze gerichte behandelingen voor pigmentvlekken en geef uw huid een stralende, egale uitstraling.

Verjong uw huid met IPL

Ervaar de kracht van IPL-behandelingen voor een mooie, egale huid zonder ontsierende vlekjes en plekjes. Laat uw huid stralen en verminder tekenen van veroudering.

IPL Behandelingen

Geavanceerde lasertherapie helpt effectief huidvaatjes te behandelen, wat resulteert in een frisse, vitale huid met een gelijkmatige teint.

NeoGen Plasma

Ervaar de uitzonderlijke resultaten van NeoGen Stikstof Plasma therapie en zet de stap naar een duurzaam jeugdige uitstraling met een huid die van binnenuit vernieuwd is.

Huidanalyse met OBSERV

Ontgrendel de geheimen van je huid met een grondige OBSERV huidanalyse en zet de stap naar een stralende huidgezondheid.

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden