Menu
Afspraak maken

Antwoorden op uw vragen

Praktische informatie op een plek

Welkom bij de veelgestelde vragen van Beauty Planet, waar we duidelijke en beknopte antwoorden bieden op uw meest gestelde vragen. Hier vindt u informatie over alles, van onze behandelingen en producten tot adviezen voor na de behandeling. Heeft u een specifieke vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning.

Het exacte aantal behandelingen wordt persoonlijk bepaald na een gedetailleerde huidanalyse tijdens uw consult. We gebruiken geavanceerde huidscans om de diepere lagen van uw huid te beoordelen en een op maat gemaakt plan op te stellen dat is afgestemd op uw unieke huidbehoeften. 

Bij Beauty Planet respecteren we uw voorkeur voor natuurlijke schoonheid. Ons assortiment omvat een breed scala aan proefdiervrije, veilige huidverzorgingsproducten die zacht zijn voor alle huidtypes. 

De frequentie van het bijwerken van permanente make-up varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals huidtype en levensstijl. Voor wenkbrauwen is dit meestal eens per 1-2 jaar nodig; voor eyeliner en lippen eens per 2-3 jaar. 

NeoGen Plasma is een revolutionaire techniek die uw huid van binnenuit vernieuwt. Dit niet-invasieve alternatief voor traditionele methoden werkt op de diepe huidlagen, stimuleert collageenaanmaak en levert langdurige resultaten voor diverse huidproblemen, zonder de risico's die gepaard gaan met invasieve procedures. 

Beauty Planet werkt met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken, gericht op effectiviteit en veiligheid. Voor meer informatie over de merken waarmee wij werken, kunt u hier klikken om naar de merken-pagina te gaan. 

De Observ huidscan is een geavanceerde technologie die we gebruiken om een diepgaande analyse van uw huid te maken. Het stelt ons in staat om onderliggende huidaandoeningen zichtbaar te maken en de voortgang van uw behandeling nauwkeurig te volgen, wat essentieel is voor het personaliseren van uw huidverzorgingsplan. 

Een behandeling bij Beauty Planet boeken is eenvoudig: ga naar onze afsprakenpagina en klik op de reserveringsknop (afspraak maken) die u op elke pagina van onze website en bij elke behandeling vindt. 

Ja, onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan huidverzorgende producten. Bezoek www.beautyplanet-webshop.nl om uw producten veilig en gemakkelijk te bestellen. 

U kunt zeker vaker bij dezelfde specialist terecht. Na uw consult stellen we een persoonlijk advies en behandelplan samen, zodat uw zorg continu en consistent is. 

Als 'Medisch' huidspecialist hebben we na professionele opleidingen de expertise om uiteenlopende huidaandoeningen te behandelen. We werken samen met cosmetisch artsen voor procedures zoals ooglidcorrecties en kunnen ook medische permanente make-up aanbrengen. 

Ontharen met de Spark Pro diodelaser is een geavanceerde methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei, met gebruik van gouden standaardtechnologieën. De behandeling is geschikt voor gepigmenteerde haren en wordt uitgevoerd in ongeveer 8 sessies, verspreid over 4 tot 8 weken, voor een langdurig glad resultaat. 

 Ja, bij Beauty Planet hebben we effectieve behandelingen voor acne met het duurzame merk PhFormula. De behandelingen variëren afhankelijk van de ernst van de acne en worden aangepast aan uw specifieke huidconditie voor optimale resultaten. Met een reeks van 4 tot 6 behandelingen kunnen we significante verbeteringen bereiken, waarbij we ook de frequentie aanpassen voor onderhoud van de resultaten. 

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.