Menu
Afspraak maken

Hoogwaardige merken

Professionele merken voor elke huidbehoefte

Wij richten ons op het aanbieden van hoogwaardige merken die echt het verschil maken. Met namen als pHformula, Forlle'd, Cent Pur Cent, Dokter K, Me Line, en Nimue, staan we garant voor kwaliteit en effectiviteit. Deze merken zijn zorgvuldig gekozen om aan een breed scala van huidbehoeften te voldoen, van dagelijkse verzorging tot specifieke huidproblemen.

Bij Beauty Planet gaat het om eerlijke huidverzorging van topkwaliteit – voor iedereen. 

Beauty Planet - pHformula

pHformula

Onmiddellijke uitstraling en meer
Ervaar de transformerende kracht van pHformula-peelings, ontworpen voor snelle, sensationele resultaten. Deze behandelingen maken gebruik van een mix van dermatologische ingrediënten en pakken problemen als veroudering en gevoeligheid voor acne en hyperpigmentatie aan. Ze werken synergetisch en verhogen de algehele gezondheid, het uiterlijk en de veerkracht van de huid.

Verwacht een verjongde, jeugdige glans. Met pijnloze, niet-irriterende toepassingen onthult zelfs een enkele sessie een frissere, gezondere huid.

Beauty Planet - pHformula

Forlle'd

Diepduikverjonging uit Japan
Ontdek de innovatie van Forlle'd, een samensmelting van unieke formules en Nobelprijswinnende technologie. Ongeëvenaard in zijn penetratiediepte, bestrijdt Forlle'd huidveroudering en fotoveroudering bij de bron. Ervaar niet zomaar een behandeling, maar een sereen Japans ritueel dat verjongt vanuit de diepste lagen.


Dankzij het Forlle'd Innovative Delivery System (FINDS) zorgen deze producten voor niet-invasieve diepe hydratatie, natuurlijke regeneratie en versterkte huidimmuniteit zonder de integriteit van de huid in gevaar te brengen.  

Beauty Planet - pHformula

Cent Pur Cent

Natuurlijke zuiverheid bij elke aanraking
Omarm Cent Pur Cent, een lijn van 100% natuurlijke en pure minerale make-up vervaardigd in België. Ons assortiment is zacht voor zelfs de meest gevoelige huidtypes en biedt een onberispelijke dekking zonder de gezondheid van de huid in gevaar te brengen.

Dermatologisch getest en geworteld in het beste van de natuur, belooft elk product een frisse en stralende glans. Met Cent Pur Cent ervaar je de harmonie van de natuur en schoonheid in perfecte balans. 

Beauty Planet - pHformula

Dokter K

Voed uw huid met prebiotische kracht
Onze huid herbergt een bloeiende gemeenschap van bacteriën, algen en schimmels – bekend als het ‘microbioom’. Hoewel onzichtbaar, speelt dit ecosysteem een cruciale rol bij het behouden van de gezondheid van onze huid en fungeert het als een barrière tegen schadelijke externe elementen. Een onevenwichtige huidbarrière kan leiden tot ontstekingsreacties, resulterend in aandoeningen zoals een overgevoelige huid, eczeem, rosacea, acne, hyperpigmentatie en zelfs vroegtijdige veroudering. Om deze problemen te bestrijden en onze huid te versterken, is het essentieel om de juiste voeding te geven met behulp van prebiotica. Elk product van Dr. K is samengesteld met deze heilzame prebiotica, ontworpen om de natuurlijke afweer van de huid te versterken en aan te vullen. 

Beauty Planet - pHformula

Me Line

De beste keuze voor hyperpigmentatie
Me Line is het enige merk dat zich specifiek richt op het aanpakken van alle vormen van hyperpigmentatie. Onze producten zijn aanpasbaar aan elke huidskleur, pigmentvariëteit en lichaamsgebied en vereisen deskundige kennis voor optimale resultaten./

De uiteenlopende aard van huidtinten en behandelingsgebieden bepaalt de keuze van actieve ingrediënten, en Me Line zorgt voor de perfecte mix in nauwkeurige doseringen om complicaties te voorkomen. Alleen een goed geïnformeerde huidspecialist kan het volledige potentieel van MeLine ontsluiten – een bewijs van de ongeëvenaarde werkzaamheid en ongeëvenaarde resultaten.

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.