Menu
Afspraak maken

Consult

Ons team van specialisten staan voor je klaar om u te helpen.

Beauty Planet staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of hulp die u nodig heeft.
Diensten, afspraken of algemene vragen, we zijn slechts een bericht verwijderd.

Beauty Planet - Huidkliniek

Huidscan & Advies

Uitgebreide huidanalyse voor een persoonlijk plan.
Bij Beauty Planet begint jouw reis naar een gezonde huid met een persoonlijke intake en huidscan. Tijdens deze intake maken we kennis en bespreken we je wensen en behoeften. Onze geavanceerde apparatuur biedt inzicht in verschillende huidaandoeningen, waaronder huidveroudering en acne. Op basis van deze diepgaande analyse, krijg je een op maat gemaakt advies.

Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je rond te leiden door onze kliniek, waarbij jouw comfort en tevredenheid voorop staan. 

Beauty Planet - Huidkliniek

Persoonlijk contact

Individuele aandacht voor jouw huid
Jouw eerste afspraak bij Beauty Planet staat in het teken van persoonlijk contact. We luisteren naar je wensen en stellen vragen om je optimaal te kunnen adviseren. Deze menselijke benadering is essentieel voor ons om een effectief behandelplan te ontwikkelen. Bij Beauty Planet kun je rekenen op een warm welkom, waarbij onze deskundige medewerkers je graag kennis laten maken met onze kliniek en alle mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een vertrouwelijke en zorgvuldige behandeling die is afgestemd op jouw unieke huidbehoeften, wij helpen u graag verder.