Menu
Afspraak maken

Voor uw professionele huidzorg

Medisch Huidcentrum voor huidverzorging en specialistische behandelingen

Welkom bij Beauty Planet, het medisch huidcentrum waar uw huidgezondheid onze prioriteit is. Als gerenommeerd beauty instituut, specialiseren wij ons in huidverbetering, behandeling van uiteenlopende huidproblemen en het bieden van specialistische behandelingen in onze medische kliniek. Met geavanceerde technologieën zoals huid laser technologie en diepgaande huidscans en analyses, staan we aan de voorhoede van anti-aging en huidverjonging.

Vette huid

Met onze expertise voor uw huid en op maat gemaakte huidzorg helpen we u naar een blijvend frisse, matte en egale huidstructuur.

Droge Huid

Ontdek onze behandelingen die specifiek gericht zijn op het hydrateren en revitaliseren van uw droge huid voor een blijvende zachte en soepele uitstraling.

Gevoelige huid

Bij Beauty Planet bieden we gespecialiseerde verzorging om uw gevoelige huid te kalmeren, hydrateren en haar natuurlijke beschermingslaag te herstellen.

Rode Huid

Onze zorgvuldig gekozen behandelingen bieden verlichting tegen de intense roodheid en zorgt voor herstel voor uw gevoelige huidconditie.

Pigmentgevoelige huid

Vertrouw op onze behandelingen om uw pigmentgevoelige huid aan te pakken. Laat ons u helpen naar een huid die goed aanvoelt en er ook stralend en egaal uitziet.

Huidverjonging

Ontdek hoe u met onze niet-invasieve behandelingen de tijd kunt terugdraaien en uw huid een jeugdige, frisse uitstraling kunt geven.

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden