Menu
Afspraak maken

Ontdek Beauty Planet:
de stap naar een mooie, gezonde huid

Wij bieden een mix van schoonheid, expertise en geavanceerde zorg.

Bij Beauty Planet's Huidinstituut combineren we sinds 2003 deskundige huidverzorging met geavanceerde technieken, erkend door onze samenwerking met top huidtherapeuten en cosmetische artsen. Onze behandelingen variëren van luxe schoonheidsrituelen tot geavanceerde huidverbeteringstechnieken, afgestemd op individuele behoeften, waarbij we ons focussen op zowel directe resultaten als langetermijngezondheid van de huid. In onze Huidkliniek pakken we met een persoonlijke benadering een breed scala aan huidaandoeningen aan, ondersteund door een grondige analyse en aangepaste behandelplannen die mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding door verzekeraars. Met onze diensten in permanente make-up (PMU), van esthetische accentuering tot medische toepassingen, bieden we duurzame oplossingen die de natuurlijke schoonheid versterken en zelfvertrouwen boosten.

Beauty Planet - Huidkliniek

Huidinstituut

Beauty Planet's Huidinstituut: Meesterschap in huidverbetering en schoonheid.
Ontdek het toppunt van huidverzorging bij Beauty Planet's Huidinstituut, waar expertise op het gebied van huidverbetering en schoonheid samenkomt. Ons aanbod omvat een uitgebreide verscheidenheid aan behandelingen, variërend van luxe schoonheids- en ontspanningstherapieën tot diepe huidreiniging en ultramoderne anti-aging oplossingen.

Daarnaast bieden wij professionele make-up aan om uw natuurlijke schoonheid te accentueren. Onze aanpak is zorgvuldig afgestemd op elk individu, waardoor een op maat gemaakte ervaring wordt gegarandeerd die tegemoetkomt aan uw unieke huidbehoeften. 

Beauty Planet - Huidkliniek

Huidkliniek

Persoonlijke zorg en aanpak in onze Huidkliniek.
Onze Huidkliniek bij Beauty Planet is een centrum van expertise op het gebied van paramedische en cosmetische huidverzorging. We streven ernaar een breed spectrum aan huidaandoeningen aan te pakken met een zeer persoonlijke aanpak. Bij uw bezoek wordt u verwelkomd met een grondige persoonlijke intake interview, waarin we aandachtig luisteren om de unieke behoeften en doelen van uw huid te begrijpen. Dit inzicht vormt de basis van een op maat gemaakt behandelplan, speciaal voor u opgesteld. Onze toewijding aan de gezondheid van uw huid reikt verder dan alleen behandelingen, omdat we nauwgezette nazorg bieden om ervoor te zorgen blijvende resultaten.

We gebruiken alleen producten en technieken van hoge kwaliteit, die specifieke problemen zoals acne, couperose en rosacea met precisie aanpakken. Onze bekwame huidtherapeuten zijn toegewijd aan het leveren van professionele zorg. 

Beauty Planet - Huidkliniek

Permanente make-up

Diverse toepassingen van permanente make-up (PMU) bij Beauty Planet.
Ontgrendel het volledige potentieel van uw natuurlijke schoonheid met onze permanente make-up (PMU)-diensten bij Beauty Planet. Ons assortiment PMU-opties komt tegemoet aan verschillende voorkeuren, waardoor lippen, ogen en lippen worden geaccentueerd. wenkbrauwen met precisie en kunstzinnigheid. Of u nu uw wenkbrauwen wilt definiëren, uw ogen wilt accentueren of uw lippen een voller, levendiger uiterlijk wilt geven, onze PMU-diensten bieden duurzame schoonheidsoplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in medische PMU en bieden oplossingen voor die die meer gespecialiseerde aandacht nodig hebben.

Ons team van ervaren professionals is bedreven in het afstemmen van elke toepassing op uw unieke gelaatstrekken, waardoor resultaten worden gegarandeerd die niet alleen uw uiterlijk verbeteren, maar ook uw zelfvertrouwen vergroten. 

Over Beauty Planet

Centraal in onze aanpak staat de persoonlijke benadering; dit weerspiegelt zich in onze grondige huidanalyses en deskundige adviezen, die de fundering vormen voor behandelingen op maat, afgestemd op uw unieke huidbehoeften. Onze werkwijze bij Beauty Planet is een samensmelting van de nieuwste technieken en bewezen methoden, gericht op directe huidverbetering en het bevorderen van de langdurige gezondheid van uw huid, waarbij we elk behandelplan zorgvuldig aanpassen aan uw persoonlijke doelen en wensen.

Ons Team

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Huidanalyse en advies

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Werkwijze

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.